Liga 1

"Respir usurata cand balariile se smulg singure!" Reactia Anamariei Prodan fata de jucatorii care o tradeaza: "I-am luat de pe jos, iar ei au plecat"

Transferul lui Dennis Man a starnit un scandal monstru intre familia Becali si Anamaria Prodan. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 30 Ianuarie 2021, 14:30
Data actualizarii: Sambata 30 Ianuarie 2021, 14:32

Impresara s-a suparat dupa ce Gigi Becali a spus ca mutarea a fost negociata de Giovanni Becali, ambele parti aruncand cuvinte dure una la adresa celeilalte. 

Anamaria Prodan nu este la prima situatie de acest fel. In trecut, si Golofca ar fi tradat-o dupa ce l-a transferat la FCSB. Dezvaluirile au fost facute in vara: 

"Ca jucator e greu daca nu ai o relatie buna cu managerul. Poti sa fii oricine si sa ai cati bani ai avea. Daca se incapataneaza managerul, jucatorul nu semneaza niciodata cu o echipa. Cate transferuri mari, de sute de milioane de euro, au picat din cauza managerilor?

Majoritatea! Eu sunt un om foarte corect, e punctul meu forte, nu te pacalesc. M-am nascut milionara si nu am facut bani din fotbal! N-am stat in spatele nimanui sa ma milogesc.

Sunt putini jucatori care m-au tradat aiurea. Dar sunt. I-am luat de pe jos si i-am pus pe bordura, iar ei au plecat. Golofca e unul dintre ei. L-am adus la FCSB si dupa... L-am mai salvat si din gura patronului si din mainile lui. 

Asta tine de educatie, de caracter. Daca unul ma tradeaza, nu conteaza, respir usurata cand imi pleaca balariile si se smulg singure", a declarat Anamaria Prodan, vara trecuta, potrivit GSP. 

Modifică setările cookies