Liga 1

Remarcatul lui Dănciulescu după Dinamo - Rapid 1-1

Dinamo și Rapid au remizat (1-1) în duelul cap de afiș al etapei a 13-a Ligii 1. 

Iosif Pintilie
Data publicarii: Duminica 24 Octombrie 2021, 10:00
Data actualizarii: Duminica 24 Octombrie 2021, 10:13

În Ștefan cel Mare, cele două mari rivale s-au întâlnit în episodul 123 al derbyului. Dinamo a fost echipa care a deschis scorul, prin Gabriel Torje, însă Rapid a egalat în finalul meciului, prin Carnat.

Remarcatul lui Dănciulescu după Dinamo - Rapid 1-1

Ionel Dănciulescu consideră că Dinamo merita victoria, iar echipa ar fi trebuit să beneficieze și de o lovitură de la 11 metri.

"A fost un 11 metri clar în prima repriză la ținerea lui Săpunaru. Eu spun că e penalty. Păcat de efortul băieților, chiar am văzut o atitudine bună, cu Gabi Torje un adevărat lider de echipă, exceptând acea fază pe care putea s-o joace într-un alt mod.

Cred că dacă echipa va avea aceeași consitență în joc, Dinamo va arăta mult mai bine de la meci și nu cred că vor fi probleme cu salvarea de la retrogradare", a declarat Ionel Dănciulescu, la DigiSport.

Gabriel Torje: ”Am făcut greșeli, chiar și eu”

Gabriel Torje a comentat egalul cu Rapid, fiind dezamăgit că Rapid nu a reușit să păstreze cele trei puncte.

"În a doua repriză, am cedat puțin teren după gol, a fost greu să rezistăm, am făcut greșeli, chiar și eu la ultima fază!

Puteam să dau minge lungă, chiar am vorbit cu Rednic după meci, mi-a explicat ce trebuia să fac. A fost o decizie de moment, îmi pare rău pentru că am muncit mult.

Din nou o execuție de generic ne face să nu plecăm fericiți acasă. Nu contează că am marcat, preferam să fie un autogol și să batem. 

Am văzut ce s-a întâmplat cu Răuță, avea pulsul foarte ridicat, dar este bine acum, îl așteptăm la antrenamente, este un jucător exponențial pentru echipa noastră.

Nu contează cine e căpitan, dacă port sau nu banderola. Trebuie să încercăm să salvăm acest club, să adunăm puncte și să nu avem emoții pe finalul campionatului.

Sunt restricții, jucăm derby cu 4 mii de fani pentru că nu avem un stadion mare, dar fanii ne-au susținut din primul până în ultimul minut", a declarat Gabi Torje după meci.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies