Liga 1

Verdictul doctorilor după ce Răuță a fost supus unor investigații medicale

Momente de panică în meciul Dinamo - Rapid 1-1, desfășurat sâmbătă seara, pe stadionul din Șoseaua Ștefan cel Mare.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 24 Octombrie 2021, 08:38
Data actualizarii: Duminica 24 Octombrie 2021, 09:10

Alexandru Răuță (29 de ani) a fost transportat la spital după ce s-a prăbușit pe gazon sâmbătă seara în minutul 36 al partidei Dinamo - Rapid 1-1, din etapa a 13-a a Ligii 1.

Timpul parcă a stat în loc pentru cei de pe teren și pentru cei care urmăreau partida însă mijlocașul defensiv al formației din Ștefan cel Mare și-a revenit după intervenția promptă a echipei medicale și a celor de pe ambulanță.

Verdictul medicilor în cazul lui Răuță

Dus de urgență la spital pentru investigații medicale, Alex Răuță a primit aseară, târziu, potrivit informațiilor Pro TV și Sport.ro vești încurajatoare. 

Doctorii nu au descoperit nimic suspect, iar analizele efectuate de specialiștii cardiologi s-au dovedit a fi bune pentru fotbalistul formației lui Mircea Rednic. 

Săptămâna viitoare, Răuță va mai efectua analize suplimentare și, potrivit surselor medicale, se pare doar că mijlocașul ar fi fost răcit, iar efortul din ultima săptămână l-ar fi afectat pe parcursul partidei.

Momentul care i-a speriat pe dinamoviști s-a petrecut în minutul 36, la o fază care nu anunța nimic. Jocul a fost întrerupt după un fault asupra lui Radu, însă cel care a băgat spaima în „câini” a fost Răuță. 

Jucătorul a căzut la pământ după ce a realizat că nu mai poate juca și a cerut rapid intervenția medicilor. Din imagini se vedea cum fotbalistul avea respirația accelerată, iar pe teren a pătruns și ambulanța, care l-a preluat pe targă și l-a scos în afara terenului de joc. 

Modifică setările cookies