Reghecampf a refuzat o OFERTA de senzatie de cand e antrenor la Steaua! "M-am intalnit cu el la masa!" Dezvaluiri despre antrenorul Stelei:

Autor: Sport.ro
Vineri 28 Februarie 2014, 16:54

	Reghecampf a refuzat o OFERTA de senzatie de cand e antrenor la Steaua! "M-am intalnit cu el la masa!" Dezvaluiri despre antrenorul Stelei:

►Castiga zilnic bilete la Romania - Argentina, 5 martie, in direct la PRO TV! Intra AICI si ne vedem in tribune, Romania!

Ronaldo & Co. vin la Bucuresti in 2014, in vara, pentru un meci amical cu Astra Giurgiu. Spaniolii vin pentru amical pe national arena.

Organizatorul a spus ca prima sa optiune a fost Steaua, insa oferta a fost refuzata de Reghecampf, pentru cel mai tare meci al Stelei din ultimii ani; apoi a discutat cu Petrolul, care a refuzat, de asemenea.

"Multi m-au intrebat de ce nu cu Steaua. M-am intalnit cu Regehecampf la masa acum doua ore , dar daca nu se poate, nu se poate. Am vrut sa vedem ce alternative avem, cum nici Petrolul nu s-a putut, alternativa a fost Astra. Ioan Niculae este un om care a spus ca il intereseaza partida cu Real Madrid, are resurse, iar decizia a fost simpla in acest fel", sunt cuvintele lui Adrian Thiess, conform Sport Total FM.

Cel mai probabil, meciul dintre Real si Astra se va juca in luna august, pe data de 14. Conform contractelor de acest fel, galacticii vor fi obligati sa aduca un numar de cel putin 8 vedete la Bucuresti, la fel cum s-a intamplat si cand Barcelona a jucat cu Dinamo pe Arena Nationala. Intre ei sunt sanse mari sa fie prezent si Ronaldo.

Proteste violente în Franța față de "dictatura sanitară". Poliția a îndepărtat mulțimea cu apă. VIDEO
BRAT
Modifică setările cookies