"Au mai plecat jucatori si echipa nu a murit!" Anuntul lui Reghecampf despre TRANSFERURILE din vara de la Steaua 

"Au mai plecat jucatori si echipa nu a murit!" Anuntul lui Reghecampf despre TRANSFERURILE din vara de la Steaua 

Dupa ce Steaua i-a pierdut pe Bourceanu, Rusescu si Chiriches, trei dintre jucatorii cei mai importanti din sezonul in care Reghe a luat titlul, din vara ar putea pleca si altii.

Szukala a refuzat oferta din Rusia a lui Anji, insa nu exclude sa plece din vara. Tot din vara si Latovlevici, Tanase, Tatarusanu, Georgievski, Piovaccari, care se intoarce la echipa de la care a fost imprumutat, si Kapetanos ar putea pleca.

Laurentiu Reghecampf spune ca nu se sperie de viitoarele plecari de la Steaua si anunta ca va lucra sa aduca si alti jucatori in Ghencea.

"Au plecat jucatori foarte buni de la Steaua, Chiriches, Bourceanu, Rusescu, si echipa nu moarte. Este normal sa vina si randul altora, iar noi trebuie sa fim inspirati sa gasim alti jucatori, sa luam trofee."

"In momentul in care jucatorii ajung la un anumit nivel, este foarte greu sa-i mai tii sa nu plece. Nu poti sa tii un jucator."

"Se poate intampla ca in ultima zi de transfer sa vina o oferta pentru un jucator, iar daca patronul decide ca vrea sa plece si daca jucatorul vrea, noi nu avem ce face."

"Ar fi fost o problema pentru noi daca pleca. Lukasz a ramas, Sanmartean a fost adus, a jucat bine in ultimele meciuri, sper sa joace in continuare.", a declarat Laurentiu Reghecampf.

Revoluție în Ring: Biea, Bogdan Stoica, Amansio Paraschiv si ‘Tanculetul’ Iancu dau cu pumnul în direct la PRO X, vineri, 20:00!

VIDEO PROTVPLUS.RO

Inspectorul PRO: City Insurance încearcă să evite falimentul, cu zeci de mii de dosare de daună RCA neplătite. Măsurile ASF
BRAT
Modifică setările cookies