Reghe si-a analizat jucatorii inainte de returul cu Legia! PRIMA REACTIE despre gafa lui Tatarusanu si de ce nu este Latovlevici "ingamfat":

Autor: Sport.ro
Luni 26 August 2013, 19:10

	Reghe si-a analizat jucatorii inainte de returul cu Legia! PRIMA REACTIE despre gafa lui Tatarusanu si de ce nu este Latovlevici "ingamfat":

►S-o intoarcem ca la Ploiesti! Petrolul - Swansea, joi 20:30, IN DIRECT PRO TV si Voyo.ro!

" Tatarusanu este un portar foarte mare. Sintem oameni, nu roboti. Iar Tata este cel mai bun din Romania. Asta spune tot! Are toata sustinerea si sprijinul nostru", a spus Reghecampf pentru Fanatik.

Acesta i-a luat apararea si lui Latovlevici, despre care se spune ca este ingamfat dupa razboiul "tacit" dintre el si Piturca, in care a continuat sa se bucure "special" la fiecare gol desi selectionerul l-a atentionat ca un astfel de comportament l-ar putea tine departe de echipa nationala:

"Departe de el ingamfarea. Este unul dintre cei mai buni jucatori pe postul lui din Europa. S-a facut mult caz, intr-adevar. Lato isi doreste sa mearga din ce in ce mai sus si este firesc sa fie asa. A cerut sa stie care este pretul lui. Raspunsul meu a fost acesta: “Tu iti faci zilnic pretul. Tu ti-l fixezi. Deci, cine te urmareste, isi da seama ca esti bun si valorezi foarte mult.”, a spus Reghecampf.

Roland Garros 2019 - Program, Rezultate, Sportivi Romani | Informatii complete

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Referendum pentru justiție LIVE UPDATE. S-au deschis secțiile de vot în diaspora
BRAT