Alta BOMBA la Steaua? "Ma suna oamenii in fiecare ZI, eu nu trebuie sa fac nimic: jucatorul se vinde SINGUR!" Cine poate pleca dupa returul cu Legia:

Autor: Sport.ro
Luni 26 August 2013, 17:05

	Alta BOMBA la Steaua? "Ma suna oamenii in fiecare ZI, eu nu trebuie sa fac nimic: jucatorul se vinde SINGUR!" Cine poate pleca dupa returul cu Legia:

►S-o intoarcem ca la Ploiesti! Petrolul - Swansea, joi 20:30, IN DIRECT PRO TV si Voyo.ro!

Steaua l-a dat pe Chiriches pentru cea mai mare suma din istoria Ligii 1: 9,5 milioane de euro. Chiar daca nu a semnat inca, transferul e 99% facut.

Urmatorul produs 'de export' este Bourceanu. El are cele mai mari sanse sa plece, chiar dupa meciul retur cu Legia. In urma cu mai multe zile contabilizam un numar de patru cluburi care l-ar dori: Kuban, Stuttgart, Fiorentina si Feyenoord.

Chiar daca nu s-a mai auzit nimic in acest sens, pe lista a mai aparut si Torino, din Italia.

"Eu stiu ca jucatorul asta se vinde singur, o asa mare valoare are. E normal, eu nici nu trebuie sa fac ceva. Efectiv, ma suna intr-una lumea sa ma intrebe de el, sa vada care sunt conditiile pentru un transfer. Daca va fi platita suma corecta, eu spun ca e posibil ca jucatorul sa plece, insa dupa meciul cu Legia mai vedem", a spus Ana Maria Prodan la Digi.

Bourceanu are 28 de ani, este capitanul Stelei si este un om pe care Piturca se bazeaza la echipa nationala. Conform transfermarkt.de, mijlocasul Stelei este evaluat la 3,2 milioane de euro. Daca il va vinde, Steaua ar reusi al treilea transfer in strainatate, dupa parcursul din Europa League si castigarea Ligii I: l-a dat pe Rusescu la Sevilla si pe Chiriches la Tottenham.

Focar de COVID-19 într-un centru pentru copii cu dizabilităţi din Focșani
BRAT