Reghe i-a raspuns lui Dinu dupa atacurile dure! "Au inteles gresit, m-am referit la altceva!" Ce le-a transmis dinamovistilor

► Drumul spre Torino incepe joi, ora 20:00, Dnepr – Tottenham in direct Sport.ro si Voyo.ro!

Dupa ce Dinu l-a atacat pe antrenorul Stelei, spunand despre acesta ca "nu ma mai surprinde nimic de la aceasta familie navalita delicvent in fotbalul romanesc. Celui in cauza i se adauga si apa pe care o bea pe tusa si care nu putea decat sa-i inunde urmele de circumvolutiuni ce il zgandaresc cand pleaca din tractirul de acasa." Fosta legenda a lui Dinamo a facut aceste declaratii dupa ce Reghecampf a spus ca Dinamo nu reprezinta nimic.

Ulterior, Laurentiu Reghecampf a mentionat ca era vorba doar lupta pentru titlu, atunci cand a facut declaratii despre Dinamo, se referea doar la lupta pentru titlu.

"Eu respect toate echipele, in special cele de traditie. Am fost intrebat ce importanta are acest meci pentru titlu. In momentul de fata, DInamo nu reprezinta nimic, nu e nicio aroganta. In sensul ca nu ne batem cu ei la titlu. Eu imi cer scuze daca am jignit pe cineva, imi cer iertare.", a declarat Reghecampf.
 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cîţu: Cel mai important beneficiu pentru persoanele vaccinate este viaţa
BRAT
Modifică setările cookies