Liga 1

Reghe, despre noua regula de transferuri la Steaua: el si Meme nu mai au niciun cuvant, Becali decide tot!

Gigi Becali a anuntat ca nu va mai lasa pe nimeni de la club sa se implice in urmatoarea campanie de transferuri

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 16 Decembrie 2016, 14:08
Data actualizarii: Vineri 16 Decembrie 2016, 14:25

Becali a anuntat noua regula in contextul discutiei despre prestatiile slabe ale lui Golubovici, jucator adus la Steaua la cererea lui Mihai Stoica.

"Nu inteleg ce a vazut Meme la Golubovici, cum a putut el sa spuna ca Golubovici e jucator de Steaua... Nu mai las pe nimeni sa se bage la transferuri, eu o sa decid toate transferurile de acum incolo", a spus patronul Stelei.

Laurentiu Reghecampf spune ca nu este deranjat de declaratiile lui Becali.

"Intotdeauna s-a ocupat patronul de transferuri, nu este o noutate. El este cel care decide atunci cand vine vorba de partea financiara. Noi putem sa ii propunem jucatori, dar totul se rezuma la bani. Iar cel care hotaraste atunci cand vine vorba de bani este doar patronul echipei.", a spus Reghe intr-o conferinta de presa sustinuta azi.

"Nu ma intereseaza nicio oferta, raman sa duc echipa in Champions League"

In ciuda rezultatelor slabe din ultima perioada, Reghecampf spune ca nu se gandeste la plecare.

"Nu ma intereseaza nicio oferta in momentul asta. Ati vazut si declaratiile patronului. Raman la Steaua sa luam titlul si sa ducem echipa in grupele Champions League."

"Urmeaza o perioada de pregatire foarte dura, si e normal. Si mie, ca jucator, imi era groaza cand incepeau aceste perioade. Dar ne ajuta. Degeaba lucrezi cu mingea daca nu alergi."

"Viitorul are sanse la titlu, asa cum au toate echipele care se vor califica in playoff."

"Noi suntem in grafic, avem sansa sa trecem din nou pe primul loc cu o victorie in meciul cu Timisoara.", a mai spus antrenorul Stelei.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies