Zidane l-a trecut pe Cristiano Ronaldo pe un post nou: "Asa vei castiga urmatorul Balon de Aur!"

Zidane l-a trecut pe Cristiano Ronaldo pe un post nou: "Asa vei castiga urmatorul Balon de Aur!"

In saptamana in care a castigat al 4-lea Balon de Aur din cariera, Cristiano Ronaldo a fost trecut pe alt post la Real Madrid.

Zinedine Zidane i-a schimbat postul lui Cristiano Ronaldo - de acum, portughezul va juca pe postul de atacant central, urmand sa fie un clasic "numar 9" in echipa Realului.

Primul meci nu a decurs chiar cum si-ar fi dorit Ronaldo - desi a marcat in prelungirile meciului cu America, Ronaldo a ratat 2 ocazii uriase din fata portii. Ronaldo nu s-a lasat usor convins sa ii fie schimbata pozitia in teren.

"Vei castiga urmatorul Balon de Aur ca atacant central" i-a transmis Zidane lui Ronaldo, fiind argumentul care l-a convins pe starul portughez sa accepte, scrie El Mundo Deportivo. Iar in primul meci a reusit sa atinga pragul de 500 de goluri pentru echipele de club la care a jucat in cariera, fiind si al 100-lea gol in tricoul lui Real in meciurile internationale.

Zidane este convins ca jucandu-l pe Ronaldo pe pozitia de atacant central, portughezul va continua sa marcheze ca pana acum, iar Real Madrid va avea multe beneficii de pe urma acestei schimbari.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Lista țărilor din „zona galbenă” actualizată. Cei care ajung în România din aceste regiuni intră în carantină
BRAT
Modifică setările cookies