'Golubovic n-a cerut rezilierea. A zis ca vor discuta in iarna!' Dezvaluirile facute azi de Tamas

'Golubovic n-a cerut rezilierea. A zis ca vor discuta in iarna!' Dezvaluirile facute azi de Tamas

Tamas spune ca atmosfera din vestiarul Stelei nu e tensionata in ciuda rezultatelor proaste din ultimul timp si dezvaluie cum au stat lucrurile in cazul lui Golubovic.

'N-a cerut rezilierea",dezvaluie Tamas despre Golubovic. Fundasul n-are nicio emotie in privinta locului sau in echipa si e convins ca poate ajunge la un nivel inalt si daca se apuca de altceva dupa ce renunta la fotbal.

"Merg inainte, si eu sufar. Ce, eu nu sufar, nu sunt om? Trec peste! Ma gandesc la familie, la prieteni. Pana la urma, fotbalul e un sport, imi place sa joc. N-a inceput si nu s-a terminat fotbalul nici cu Tamas, nici cu Golubovic, nici cu nimeni. Daca plec sau sunt dat afara, pun ghetele in cui si fac altceva. Am ajuns sus in fotbal, am jucat unde am jucat, cred ca pot sa ajung la un nivel inalt si daca ma apuc de altceva, tot asa de sus. Am rezolvat problemele de la echipa intre noi, in mare parte. Domnul Becali poate sa faca ce vrea, poate sa ne spuna ce are pe suflet. Poate ne mai tremura gleznele si dam mai tare. Golubovic nu a cerut rezilierea, doar a mers si a zis ca va continua pana in iarna, apoi vor discuta", a spus Tamas.

Citeste si:Gabriel Tamas
VIDEO PROTVPLUS.RO

Florin Cîţu: Restaurantele şi terasele nu vor rămâne deschise toată noaptea începând de sâmbătă
BRAT
Modifică setările cookies