Prima reactie a lui Reghecampf dupa ce Boldrin a spus ca vrea sa plece daca nu mai e dorit la Steaua

Autor: Sport.ro
Vineri 16 Decembrie 2016, 13:51

	Prima reactie a lui Reghecampf dupa ce Boldrin a spus ca vrea sa plece daca nu mai e dorit la Steaua

"Nu mi-a placut ce a spus Gigi Becali despre mine. O sa vorbesc cu agentul meu si daca nu mai sunt dorit la Steaua, ne despartim", a spus Boldrin dupa meciul de Cupa cu Mioveni.

Laurentiu Reghecampf spune ca Boldrin a fost inteles gresit. Antrenorul Stelei a avut o discutie cu mijlocasul brazilian, in care i-a explicat ca trebuie sa fie mai atent cu declaratiile.

"Boldrin nu este in situatia lui Golubovici. Boldrin nu a cerut rezilierea, nici vorba de asa ceva. La Golubovici, situatia este foarte clara, el si-a exprimat intentia sa plece. Noi nu puteam sa ne opunem. Ne dam mana si mergem mai departe."

"Nu am intalnit niciodata asa ceva ca antrenor, ca un jucator sa ceara rezilierea dupa un meci."

"Pentru noi este bine intr-un fel, pentru ca ne dorim sa ne bazam doar pe jucatori cu caracter, care rezista la presiune. Nu vreau sa fiu inteles gresit, si el este un om de caracter."

"Boldrin nu a spus niciodata ca vrea sa plece. Normal ca imi doresc sa continuam. Este un jucator pentru care s-au platit bani foarte multi, si in care noi avem incredere."

"Am avut o discutie cu el si i-am spus sa fie mai atent la fiecare cuvant pe care il spune la interviuri, pentru ca declaratiile se pot interpreta."

"Nu exista niciun fel de probleme, iar atmosfera o sa fie foarte buna din iarna.", a spus Laurentiu Reghecampf intr-o conferinta de presa sustinuta astazi.

De ce a fost trimis în judecată Liviu Dragnea de DNA în urma întâlnirii din 2017 cu Donald Trump
BRAT
Modifică setările cookies