Fortuna plina de ghinion! Povestea lui Cioinac, omul care a ingropat-o pe Dinamo in primul meci din 2014!

Fortuna plina de ghinion! Povestea lui Cioinac, omul care a ingropat-o pe Dinamo in primul meci din 2014!

A venit din Liga a 3-a, dar Stoican i-a dat incredere maxima si l-a folosit chiar din primul meci oficial al anului.

Ionut Cioinac a fost transferat in aceasta iarna la Dinamo de la Fortuna Poiana Campina. Contra Viitorului, a jucat primele sale minute in Liga I. In minutul 53, mijlocasul defensiv i-a luat locul polonezului Bilinski. In doar jumatate de ora, Cioinac si-a facut viata teribila in Stefan cel Mare! Mai intai a trimis in proprie poarta o minge respinsa in directia lui de Naumovski, apoi a produs penalty-ul din care Larie a inchis tabela.

Adus de la Fortuna Poiana Campina, Cioinac, 23 de ani, are peste 100 de meciuri in liga a doua. A debutat la doar 17 ani pentru Dunarea Galati, apoi a devenit om de baza in echipa. Transferul la Fortuna Brazi, transformata intre timp in Fortuna Poiana Campina, a fost pasul intermediar catre ASA Tg. Mures, unde a fost imprumutat in turul acestei editii de campionat.

Cioinac n-a fost pe placul lui Ioan Ovidiu Sabau, care l-a folosit putin, astfel ca fotbalistul s-a vazut nevoit sa ceara revenirea la Campina. Dinamo i-a dat sansa unei cariere in Liga I, iar Stoican, multumit de evolutiile sale din perioada de pregatire, l-a introdus in teren chiar la revenirea in partidele oficiale pentru 'caini'.

Ce a facut Cioinac in Dinamo 1-2 Viitorul
min 80: autogol dupa o minge respinsa gresit de Naumovski
min 89: fault in careu, penalty pentru Viitorul

VIDEO PROTVPLUS.RO

Aglomerație la intrarea în țară. Cozile de autoturisme și TIR-uri s-au întins pe mai bine de 10 kilometri
BRAT
Modifică setările cookies