Liga FALIMENT | Divizia a doua ramane fara echipe! Dupa Sageata si Slobozia, alte doua cluburi sunt aproape de dezastru: "E sfarsitul"

Liga FALIMENT | Divizia a doua ramane fara echipe! Dupa Sageata si Slobozia, alte doua cluburi sunt aproape de dezastru: "E sfarsitul"

Falimentul fotbalului romanesc continua! Dupa ce Liga I s-a umplut de echipe aflate in insolventa, esalonul secund pare sa se afunde intr-o criza la fel de grea.

Echipele din cele doua serii ale ligii a doua se confrunta cu mari probleme financiare, iar Sageata Navodari a fost chiar sanctionata cu nu mai putin de 20 de puncte (DETALII AICI). Dupa Sageata, si alte echipe par sortite caderii in liga a treia.

Astfel, dupa ce conducatorii Unirii Slobozia, echipa care a jucat Play Off de promovare anul trecut (desi nu isi depusese licenta), au decis sa ceara de la Consiliul Local un document prin care solicita retragerea echipei de fotbal din campionat si reluarea activitatii in sezonul viitor, in Liga a III-a (DETALII AICI), si alte echipe sunt in pericol.

Liga2.ro noteaza ca Fortuna Poiana Campiona are si ea soarta pecetluita. Echipa nu mai face antrenamente, in timp ce patronul Radu Calin a abandonat proiectul demarat.

Mai mult, jucatorii au inceput si ei, pe rand, sa paraseasca echipa, astfel ca Fortuna poate deveni in scurt timp istorie.

Situatia este la fel de tensionata si la Buzau, mai scrie sursa citata, acolo unde jucatorii Gloriei refuza sa se mai antreneze. Satui sa astepte salariile restante, dupa doua luni in care au incasat, cumulat, cate 500 de RON, fotbalistii nu mai vor sa joace in retur.

"Fotbalistii Gloriei mor de foame. Cred ca asta este sfarsitul", a spus si antrenorul Ion Viorel, care spune ca echipa va avea si ea soarta Sloboziei, a Fortunei si a Navodariului.

Fotbalistii de la Tarlungeni joaca pe gratis

O stituatie dificila se inregistreaza si la Unirea Tarlungeni, acolo unde fotbalistii au de incasat mai multe salarii restante. Cu toate acestea, jucatorii de la Tarlungeni au luat o decizie surprinzatoare, anuntand conducerea ca vor juca gratis in retur.

Totusi, Robert Elek a parasit echipa.

Unirea a legitimat 14 jucatori, iar lotul va fi completat cu mai multi juniori pentru retur.

"Ce poti sa mai spui cand acest grup de jucatori a demonstrat ca pasiunea pentru fotbal este mai presus de partea financiara?! Sincer, sunt onorat ca lucrez cu astfel de jucatori. Toti cei care nu si-au gasit angajamente au raspuns prezent solicitarii noastre si au spus ca joaca cu sfuletul pentru echipa. Este o situatie dramatica, dar ne zbatem din toate puterile sa supravietuim. Orice ajutor din partea celor iubesc fotbalul brasovean este binevenit. Cand vezi atasamentul acestor jucatori si antrenorui nu poti sa ramai cu bratele incrucisate si sa ridici din umeri. Cu siguranta ne vom prezenta la meciul cu Pancota pentru prima partida oficiala a anului", a spus Claudiu Cazan, directorul sportiv al Unirii Tarlungeni, citat de Liga2.roVIDEO PROTVPLUS.RO

Laura Popa - MasterChef 2019

Laura, specialistă în domeniul finanțelor, vrea să demonstreze că este demnă de acest show și i-a îndulcit pe chef Hadad, Chelaru și Tudoran. "Doamne ajută de bărbatul care reușește să mă suporte"


06:51
Sergiu Nap si Oana Chele - MasterChef 2019

O stilistă și un scenograf au venit să facă artă în bucătăria MasterChef


03:00
Ramona Bumbac - MasterChef 2019

Ea este Ramona, are 40 de ani și a venit cu un preparat care i-a făcut pe chefi să se contrazică: "Mie mi se pare că femeia a ieșit din zona de confort..."


07:45
Andrei Popa - MasterChef 2019

Andrei Popa, ”Hipster Jesus”, a pregătit o farfurie care i-a dat pe spate pe cei trei jurați


06:43
. Denisa Chirilă - MasterChef 2019

Denisa Chirilă, cardiologul care le-a dat palpitații juraților Masterchef: ”Seara, frâng inimi”


06:47
Denisa Chirilă, cardiologul care le-a dat palpitații juraților Masterchef: ”Seara, frâng inimi”

00:29
Românii au talent - Fii eroul nostru!

00:30
Românii au talent - Fii eroul nostru!

00:30
Cristi Minculescu și Pacha Man au lansat "Unde inima mea bate", o piesă cu un mesaj special pentru românii plecați în străinătate

03:58
Gospodari Fără Pereche - Fetelor, alegeți-vă jumătatea!

00:30
Filmul reconstituirii în cazul Caracal. Anchetatorii vor să afle azi ce a făcut Dincă, pas cu pas, cu Luiza Melencu
BRAT