In toamna faceau un meci nebun in fata lui Dinamo, acum s-au retras OFICIAL din campionat! Falimentul Ligii a II-a continua

Autor: Sport.ro
Vineri 27 Februarie 2015, 18:00

	In toamna faceau un meci nebun in fata lui Dinamo, acum s-au retras OFICIAL din campionat! Falimentul Ligii a II-a continua

Falimentul fotbalului romanesc continua! Dupa ce Liga I s-a umplut de echipe aflate in insolventa, esalonul secund pare sa se afunde intr-o criza la fel de grea.

Echipele din cele doua serii ale ligii a doua se confrunta cu mari probleme financiare, iar Sageata Navodari a fost chiar sanctionata cu nu mai putin de 20 de puncte. Dupa Sageata, si alte echipe par sortite caderii in liga a treia.

Astfel, dupa ce conducatorii Unirii Slobozia, echipa care a jucat Play Off de promovare anul trecut (desi nu isi depusese licenta), au decis sa ceara de la Consiliul Local un document prin care solicita retragerea echipei de fotbal din campionat si reluarea activitatii in sezonul viitor, in Liga a III-a, si alte echipe sunt in pericol.

Fortuna Poiana Campiona are si ea soarta pecetluita. Radu Calin a abandonat proiectul demarat in urma cu cateva sezoane, iar fotbalistii au inceput usor-usor sa paraseasca echipa. Cu mari dificultati financiare, conducatorii echipei care in toamna anului trecut facea un meci mare in Cupa Romaniei, in fata lui Dinamo, au decis sa retraga echipa din campionat.

Fortuna ar fi trebuit sa joace in weekend cu FC Caransebes, pe teren propriu, dar acest lucru nu se va mai intampla, noteaza presa locala. Conducatorii clubului din Campiona, care anuntasera initial ca ar putea alinia o echipa formata din juniori, au decis sa retraga echipa.

"Am retras echipa de seniori, precum si echipele de juniori A si B, iar saptamana viitoar,e cred ca se va merge mai departe cu declararea falimentului societatii. Cu durere in suflet o spun, pentru ca aici s-a muncit, s-au facut multe lucruri bune pentru fotbal", a spus Hacic Garabet, presedintele Fortunei.

Fortuna a primit si o amenda de 3.000 lei la ultima sedinta a Comisiei de Disciplina a FRF, dupa ce a pierdut un litigiu cu fotbalistul Andrei Vlad, amenda care a reprezentat bomboana de pe coliva clubului. De asemenea, Fortuna are si conturile blocate de ANAF.

In incercarea de a mai recupera din pierderile financiare generate de activitatea clubului, conducatorii au decis si scoaterea la vanzare a stadionului din Campina, mai scrie sportcampina.ro

Situatie grea si la Buzau

Situatia este la fel de tensionata si la Buzau, acolo unde jucatorii Gloriei refuza sa se mai antreneze. Satui sa astepte salariile restante, dupa doua luni in care au incasat, cumulat, cate 500 de RON, fotbalistii nu mai vor sa joace in retur.

"Fotbalistii Gloriei mor de foame. Cred ca asta este sfarsitul", a spus si antrenorul Ion Viorel, care spune ca echipa va avea si ea soarta Sloboziei, a Fortunei si a Navodariului.

Noi criterii de carantinare a localităților. Carantina încetează când rata scade sub 3 la mie
BRAT
Modifică setările cookies