Liga 1

Rednic s-a suparat pe Gnohere si i-a reprosat "ca s-a comportat foarte urat". Bizonul Stelei, raspuns prompt pe internet!

Mircea Rednic, antrenor care a lucrat cu Gnohere la Dinamo, dupa ce fiica sa, Luana, l-a adus in Romania, s-a suparat pe "Bizon".

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 01 Martie 2018, 20:10
Data actualizarii: Joi 01 Martie 2018, 20:16

Rednic e suparat pe Gnohere si ii reproseza atacantului francez ca s-a comportat urat cu familia sa, desi Luana Rednic a fost cea care l-a adus in Romania.

"Nu e gazela, asa cum mai ziceti voi, e tot bizon. Aud ca l-a adus nu stiu cine in tara... Sunt suparat pe el! Nu am vorbit de mult. Gnohere uita antrenorii care l-au ajutat. Daca nu eram eu, cine stie pe unde juca! S-a comportat foarte urat cu fiica mea!

Intrebati-l pe el cine l-a adus aici... La Ploiesti, la Petrolul, s-a dus pentru ca i-au dat mai multi bani, unii doar pe hartie, si l-am luat apoi la Dinamo. Eu am vorbit cu el cand era prin liga a doua din Belgia. Dar, dincolo de toate, Gnohere este un om de gol. E genul de atacant care n-are nevoie de multe ocazii pentru a marca", a spus Rednic la Digi.

Gnohere i-a raspuns pe Instagram

Gnohere i-a raspuns lui Rednic printr-o postare pe Instagram.

"Antrenorule, e mai bine sa spui adevarul. Eu nu am nicio problema cu tine, dar nu trebuie sa pozezi intr-un baiat rau", a scris Gnohere.

Modifică setările cookies