Rednic mai vrea sa dea afara un jucator de la Dinamo, dupa Van Haaren! Niciunul nu vrea sa plece. Ce atacant transfera 'cainii'

Rednic mai vrea sa dea afara un jucator de la Dinamo, dupa Van Haaren! Niciunul nu vrea sa plece. Ce atacant transfera 'cainii'

Inaintea derby-ului cu Steaua, Rednic a facut doua anunturi importante. Vrea sa renunte la doua dintre achizitiile verii. Un alt fotbalist e gata sa semneze.

Olandezul Van Haaren si bulgarul Starokin nu mai sunt in planurile sale, scrie Gazeta Sporturilor. Rednic le-a comunicat decizia sefilor sai, care cauta acum solutii pentru a rezilia acordurile cu cei doi fotbalisti. Problema e ca niciunul dintre ei nu accepta o despartire decat in eventualitatea in care ar primi salarii compensatorii din partea lui Dinamo.

Cum oferte pentru ei nu exista, oficialii clubului incearca sa forteze la negocieri. Rednic vrea sa le faca loc unor alti fotbalisti care discuta acum cu 'cainii' si care ar putea semna in urmatoarele zile. Unul dintre ei e camerunezul Marcel Essombe (27 de ani), ultima oara la Creteil, in liga a doua franceza. Atacantul e liber de contract si e asteptat sa inchida tratativele cu Dinamo dupa derby-ul cu Steaua.

VIDEO PROTVPLUS.RO

UE impune Belarusului sancţiuni în şapte sectoare economice, în urma deturnării avionului Ryanair
BRAT
Modifică setările cookies