Rednic: "Eu am terminat turul pe locul 1, acum Dinamo e la 7 de lider!"

Autor: Sport.ro
Marti 15 Decembrie 2009, 08:00
Rednic: "Eu am terminat turul pe locul 1, acum Dinamo e la 7 de lider!"

Mircea Rednic spune ca Dinamo se poate califica  dupa meciul cu Panathinaikos doar daca ramane unita si trimite sageti catre Stefan cel Mare: cu el pe banca Dinamo termina turul pe primul loc anul trecut.

"In momentul asta, nu vad pe cineva care sa fie un jucator decisiv la Dinamo in Europa League. Oricum, contra celor de la Panathinaikos, doar cu o echipa unita se pot califica, nu prin individualitati. Merg in Grecia cu probleme personale, dar o sa trec sa vad si meciul.

Eu m-am impotrivit ca Andrei sa fie imprumutat la Poli Iasi cand eram la Dinamo. As fi vrut ca Miranda sa fie cedat. Dar Cristea a cerut sa joace mai des si a mers la Iasi. Cred ca am luat decizii bune la Dinamo. Am terminat turul pe primul loc, spre deosebire de acum, cand sunt la sapte puncte de lider.

Si acum imi amintesc cu placere de golul marcat in retur, la 6-1 cu Panathinaikos din 1989. Am luat mingea de la 30 de metri de poarta, am driblat si banca de rezerve, si am marcat. Imi pare rau ca a venit Revolutia prea devreme si s-a destramat echipa, puteam ajunge intr-o finala de cupa europeana cu acea formatie!", spune Mircea Rednic in Adevarul.
 

Capitala devine un lux pentru proprietarii de maşini vechi. De când se aplică noua vinietă
BRAT