VIDEO / Se gandeste la Barca si Real! Vezi ce gol a dat Danciu pentru Hercules:

Autor: Sport.ro
Luni 14 Decembrie 2009, 12:46

Danciulescu a declarat, intr-un interviu pentru AS, ca gruparea Hercules a demonstrat in acest sezon si in jocurile din Cupa Spaniei ca are echipa de Primera Divison.

"In opinia mea, Hercules are echipa de Primera Division, cu jucatori foarte buni. Mai mult, a demonstrat asta si in Cupa Spaniei cu Almeria, impotriva careia am evoluat foarte bine si am izbutit sa castigam ambele partide din 16-imi. Trebuie sa continuam sa evoluam la fel de bine. Cred ca Hercules are forta necesara sa obtina promovarea", a punctat fostul atacant dinamovist.

Danciulescu, care a marcat un gol pentru echipa sa, sambata, in victoria cu Girona, ajungand la patru reusite in acest sezon pentru Herculesc in toate competitiile, a precizat ca se intelege din ce in ce mai bine in compartimentul ofensiv cu Delibasici:

"Ma inteleg foarte bine cu el, dar si cu ceilalti coechipieri. Sa evoluezi in aceasta echipa si sa marchezi goluri este usor. La meciul de sambata s-a vazut jocul bun pe care l-au facut Tiago si Delibasici. Pentru mine nu e important pe post evoluez, voi juca acolo unde doreste antrenorul. Imi este indiferent ca e pe dreapta, pe stanga sau atacant central".

Jucatorul roman in varsta de 33 de ani a adaugat ca nu e important cate goluri va marca pentru Hercules, ci ca echipa sa promoveze in Primera Division.

"Nu mi-am stabilit un numar de goluri. Este o intrebare care mi se pune des, dar mereu raspund ca aici importanta este echipa, nu cine marcheza. Daca nu mai inscriu niciun gol si la anul promovam, voi fi multumit", a completat jucatorul roman.

Ionel Danciulescu a adaugat ca s-a adaptat deja la viata din Alicante:

"Imi place orasul, iar oamenii ma trateaza foarte bine. Sunt extrem fericit la Hercules. Putin cate putin incep sa ma cunoasca si suporterii, iar incurajarile lor ma bucura. Totusi, toate astea le datorez echipei, iar cand ea evolueaza bine lucrurile sunt mult mai usoare. Trebuie sa ne mentinem la acelasi nivel", a conchis Danciulescu.

Danciulescu a marcat un gol in partida castigata de echipa sa, Hercules Alicante, pe teren propriu, scor 2-0 (1-0), in compania formatiei Girona.

”Dialogul surzilor”. Deputații nu au fost în stare să poarte o discuție prin telefon
BRAT