Nicolae Dica FCSB Gabi Balint Gigi Becali Ion Craciunescu Superliga

Reacții după numirea lui Dică la FCSB: "Nu-l înțeleg! De ce te duci? Nici măcar o etapă nu-l va lăsa!"

Nicolae Dică a semnat cu FCSB și a devenit succesorul lui Toni Petrea pe banca tehnică.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 26 Iulie 2022, 19:54
Data actualizarii: Marti 26 Iulie 2022, 20:12

Dică a condus azi primul antrenament după revenirea la FCSB, iar Gigi Becali a organizat o conferință de presă în care a anunțat că fostul decar al echipei va avea "libertate totală" la echipă pentru cel puțin 15 meciuri.

Reacții după numirea lui Dică la FCSB: "Nu-l înțeleg! De ce te duci? Nici măcar o etapă nu-l va lăsa!"

În ciuda anunțului făcut de Gigi Becali, Ion Crăciunescu crede că Dică nu va avea deloc parte de libertate, iar imixtiunile patronului vor apărea de la primul meci.

  • FCSB - Saburtalo Tbilisi, returul din turul 2 preliminar al Conference League, se joacă joi, de la 20:30, LIVE pe ProTV și VOYO.

"Au mai lucrat împreună, știu despre ce e vorba. Eu zic că nu-l va lăsa nici măcar o etapă, nu 13 etape! El a mai făcut trebă la FCSB și poate că el crede că are capacitatea să-i resusciteze.

Dacă își aduce în apărarea câțiva oameni, vreo doi-trei jucători buni, atacul îl are bun, se poate face...", a spus Ion Crăciunescu, la Digisport.

Prezent în studio, Gabi Balint a spus că nu înțelege de ce Nicolae Dică a acceptat să revină la FCSB.

"Secvențele astea le-am mai văzut, cred că rulează mai des decât filmul Singur Acasă. Culmea e că ne amuzăm încontinuu. Condiția ai văzut care e, să fie pe locul 1 sau, în cel mai rău caz, la trei puncte. Eu nu-l înțeleg pe Dică, sincer. A fost acum patru ani.

Ori a găsit bagheta magică a lui Harry Potter și e atât de sigur că va transforma FCSB peste noapte, va marca și va câștiga, ori... spune-mi tu. Pe unii antrenori poate îi înțelegi, poate aveau niște probleme financiare. Dar Dică nu, el a jucat la un anumit nivel, a câștigat niște banii. Știi că acolo nu se poate face performanță. De ce te duci?", a spus și Gabi Balint.

VIDEO Gigi Becali a anunțat revenirea lui Nicolae Dică la FCSB

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!