CFR Cluj Bilel Omrani Cornel Dinu FCSB Superliga

Reacție dură legată de  transferul lui Omrani la FCSB: „Se fură organizat! Dacă era mare talent, rămânea în Franța!”

Atacantul francez se află în ultimele luni de contract cu CFR Cluj.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 22 Februarie 2022, 08:33
Data actualizarii: Marti 22 Februarie 2022, 08:40

Bilel Omrani (28 ani) se află în ultimele 6 luni de contract cu CFR Cluj. După ce a refuzat mai multe propuneri de a-și prelungi angajamentul cu clubul din Gruia, atacantul francez este ademenit de Gigi Becali la FCSB cu un salariu de 35.000 de euro pe lună și o primă de instalare de 250.000 de euro. În primă fază, agentul fotbalistului a cerut un venit lunar de  40.000 de euro și 400.000 de euro la semnătura contractului.

Dacă Omrani va accepta propunerea clubului roș-albastru, acesta va deveni cel mai bine plătit jucător din Liga 1, iar în primul an va încasa 670.000 de euro. 

  • Billel Omrani

Cu toate acestea, Cornel Dinu este de părere că atacantul CFR-ului nu merită prima de instalare la noul club pe care o cere împreună cu agentul său, 400.000 de euro. Fostul antrenor este de părere că randamentul actual al francezului nu justifică pretențiile sale financiare. 

Cornel Dinu: „Nu știu dacă se justifică”

„Omrani e un băiat care promitea în Marsilia, la început, dar la ora actuală... Se discută despre prime de instalare de 400.000. Se fură organizat! Dacă era un jucător de mare talent, rămânea în Franţa, la Olympique Marseille. Nu ştiu de unde atâtea zerouri şi dacă se justifică ele, având în vedere randamentul”, a declarat Cornel Dinu, la Telekom Sport.

În cei 4 ani și jumătate de când este la campioana României, Omrani a bifat 200 de meciuri pentru CFR în toate competițiile, în care a marcat 47 de goluri și a oferit 36 de pase decisive. În acest sezon, atacantul a reușit să puncteze de 7 ori și să ofere 5 pase decisive în 31 de partide. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!