Reactia VEHEMENTA a lui Danut Lupu fata de noii investitori de la Dinamo: "Tu te dai mare spaniol si nu esti in stare sa trimiti 15 mii de euro?"

Dinamo a fost preluata de un grup de investitori din Spania, dar lucrurile sunt inca neclare la club.

Fostul jucator al lui Dinamo, Danut Lupu, a vorbit in cadrul emisiunii Ora Exacta in Sport de pe PRO X despre situatia actuala de la Dinamo.

El considera ca daca spaniolii erau seriosi plateau datoriile clubului pana acum. Mai mult de atat, ei nu au trimis banii nici pentru a juca pe National Arena.  

"Care spanioli? Daca s-ar fi semnat un act, eu cred ca primul lucru pe care ar fi trebuit sa il faca este sa plateasca datoriile la jucatori. Acum nu au semnat, nu au platit niciun ban. Eu cred ca domnul Negoita o sa se chinuie, cum  s-a chinuit in ultimele 6 luni cu suporterii. E o chestie normala, daca venea vreun spaniol acum, care era primul lucru pe care il facea? Face o conferinta de presa, spunea eu sunt noul proprietar. Platea niste datorii. Dupa cum stiti nu au trimis banii nici sa joace pe national Arena. De ce nu au trimis banii sa joace pe National Arena. Tu te dai mare investitor, mare spaniol si nu esti in stare sa trimiti 15 mii de euro?", a declarat Danut Lupu pentru PRO X. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

România, sub influența unui ciclon de la Marea Neagră. În Bulgaria a provocat inundații severe
BRAT
Modifică setările cookies