Mihai Stoica i-a luat apărarea lui Billel Omrani: "Am pățit lucruri de genul ăsta"

Mihai Stoica Billel Omrani FCSB Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 10 Mai 2023, 11:30
Data actualizarii: Miercuri 10 Mai 2023, 11:43

FCSB s-a impus cu scorul de 3-1 în meciul cu Sepsi OSK, în etapa a șaptea din play-off și a rămas în cursa pentru titlu, cu Farul Constanța. 

În timpul partidei, Billel Omrani a fost surprins pe camerele de filmat în timp ce oferea un autograf pe eșarfa unui suporter.

Gestul fotbalistului a fost intens comentat în spațiul public, fiind acuzat că nu era atent la ceea ce se întâmplă pe teren.

Mihai Stoica i-a luat apărarea lui Billel Omrani
 

Managerul general de la FCSB a explicat că situații de genul acesta se mai întâmplă în timpul partidelor, adăugând că este greu să refuzi un copil. 

"În timpul meciului? Ştii cum e. Am păţit lucruri de genul ăsta, copiii insistă şi când refuzi un copil... Nu e o chestie de lipsă de respect faţă de meciul respectiv. Nu s-a dus să facă poze, a venit copilul. Cel care a făcut legătura între Omrani şi copil e un portar de mare viitor, născut în 2007 şi are 1.90 m. E excepţional", a declarat Mihai Stoica, potrivit Orange Sport

Billel Omrani, 2 goluri în 19 meciuri la FCSB
 

Bille Omrani, 2 goluri în 19 meciuri jucate la FCSB, a debutat anul trecut pentru reprezentativa Algeriei, într-un amical cu Iran, câștigat cu 2-1, în care a jucat doar 19 minute. De atunci, el nu a mai fost convocat la echipa națională.

  • 646 minute a evoluat Billel Omrani pentru FCSB, în 20 de meciuri
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!