Reactia lui Stoican cand a aflat decizia drastica a Comisiei: "Mi-ati luat toti banii pe care ii castig intr-o luna!"

Comisia de Disciplina a decis astazi sa ii dubleze suspendarea lui Flavius Stoican

Comisia de disciplina a FRF a dublat suspendarea impusa antrenorului Flavius Stoican, de la doua la patru etape, ca urmare a incidentelor de la meciul cu Chiajna. Mai mult, Stoican este obligat si la plata unei amenzi de 11.500 de lei.

Antrenorul lui Dinamo este revoltat de masura luata astazi de Comisie.

"La un moment dat, ma gandesc ca nu stiu daca e bine sa mai ies la interviuri. Vad ca, daca spui ceva ceea ce gandesti, esti suspendat. Am incercat sa nu scot in vedere greselile omenesti. O sa facem memoriu, sa vedem ce e de facut, chiar sunt trist."

"O sa suport, o sa incerc sa incerc sa ma corectez eu, sa fiu atent la orice declaratii, am inteles ca am si 115 milioane amenda (n.r. lei vechi), iar eu muncesc o luna de zile, zi de zi, cate zece ore pe zi, si doar de dragul de a merge, ca m-a dat in judecata Istvan Kovacs sau cine m-a dat pe la comisii, pierd o munca, pierd un salariu pe care eu il muncesc zi de zi, si eu muncesc, nu pacalesc fotbalul."

"Mi-a luat munca mea de o luna, dar asta este, mergem mai departe. Clar voi suporta penalitatea din salariul meu, dar indiferent, sunt bani pe care ii dam la comisii si nu stiu de ce", a declarat Stoican la DigiSport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Vela: Am semnat ordonanța militară 8. Exportul de cereale a fost interzis pe perioada stării de urgență
BRAT