Anglia

Mourinho, intrebat despre Real: "Numai despre Chelsea vorbesc" Apoi a vorbit despre Barca, Inter, Milan, Torres si Luis Enrique :)

Mourinho nu vrea sa mai auda de Real Madrid. Refuza sa dea declaratii despre fosta sa echipa. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 04 Septembrie 2014, 16:43
Data actualizarii: Joi 04 Septembrie 2014, 16:44

Prezent la seminarul antrenorilor UEFA, Jose Mourinho a refuzat sa discute despre Real Madrid. In clipa in care a fost intrebat despre fosta sa echipa, acesta a declarat sec: "Vorbesc numai despre Chelsea".

Curios este ca apoi a vorbit despre Milan, Inter, Torres, Barcelona, Luis Enrique si Fabregas. Mourinho a avut numai cuvinte de lauda la adresa actualului antrenor al catalanilor:

"Am numai dragoste si admiratie pentru Luis Enrique. Sper sa faca lucruri bune. De cand am plecat de la Barcelona, este prima data cand il vad. Stiu ca il intrebam atunci daca vrea sa se faca antrenor si mi-a raspuns ca da."

"Nu numai ca jucator, dar si ca persoana, Luis Enrique a fost unul dintre favoritii mei in perioada pe care am petrecut-o in Barcelona. Si pe dreapta, si pe stanga, la inchidere sau in spatele varfului, juca oriunde era nevoie, chiar si portar.", a spus Mourinho.

Mourinho a raspuns si intrebarilor legate de plecarea lui Torres de la Chelsea: "Este un baiat fantastic, un profesionist. Imi va lipsi si mie, dar va lipsi si echipei. El avea nevoie de o schimbare. Eu sunt interist si as fi vrut sa-l vad la Inter, dar sper ca se va descurca la Milan."

The Special One a comentat si venirea la Chelsea a lui Fabregas: "Nu sunt surprins ca nu a avut nevoie de adaptare. A jucat ani de zile in Premier League, iar aici la Chelsea este foarte multumit."

CITESTE SI

Modifică setările cookies