VIDEO Vasile Dîncu, ministrul Apărării, califică drept „aberant” faptul că Steaua nu poate promova în Liga 1

Steaua nu va putea promova în prima ligă la finele acestui sezon, deoarece nu și-a schimbat statutul din persoană juridică de drept public în persoană juridică de drept privat, așa cum cere Legea sportului.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 27 Aprilie 2022, 21:14
Data actualizarii: Miercuri 27 Aprilie 2022, 22:41

„Steaua va juca în prima ligă când va putea să se bată la titlu!” - spune ministrul Apărării, Dîncu. Oricum, i se pare aberant că Steaua nu este lăsată să promoveze.

Steaua e pe loc de baraj în Liga a 2-a, dar n-are drept de promovare.

„Eu cred că în viitor, Steaua va promova în liga întâi și se va bate la titlu. Nu-ți poți închipui Steaua o echipă care retrogradează.

Mi se pare aberant ca o echipă care participă la un tip de competiție să nu aibă șanse să câștige competiția respectivă dintr-o chestiune organizatorică”, a spus spus Vasile Dîncu, ministrul Apărării.

Poate juca FCSB în Ghencea? Ce spune Dîncu

Vasile Dîncu a mai susținut că echipa lui Gigi Becali ar putea juca pe stadionul din Ghencea, însă a lăsat de înțeles că acest lucru s-ar putea întâmpla doar cu acordul suporterilor clubului Armatei a căror voce „este importantă pentru oricine”.

„Domnul Becali nu închiriază stadioane, dar probabil că ar putea închiria unde vrea. Probabil că trebuie și cei care sunt proprietari aici să accepte acest lucru.

E problemă care ține și de suporterii Stelei, de toată comunitatea care înseamnă Steaua, care a dat mulți campioni mondiali și sigur că vocea acestei comunități este importantă pentru oricine”, a mai spus Dîncu.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!