Liga 1 ludovic orban uta Superliga Reactia lui Lodovic Orban dupa ce DSP Arad a anuntat ca doreste sa lase suporteri pe stadionul lui UTA: "Riscul e foarte mare"

Reactia lui Ludovic Orban dupa ce DSP Arad a anuntat ca doreste sa lase suporterii pe stadionul lui UTA: "Riscul e foarte mare"

Directorul DSP Arad, Horea Timis, a declarat ca fanii vor avea voie pe stadionul echipei UTA chiar de la urmatorul meci din campionat. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 25 August 2020, 15:34
Data actualizarii: Marti 25 August 2020, 15:40

Prim-ministrul Romaniei, Ludovic Orban, a comentat acest subiect si nu a fost de acord cu autoritatile de la Arad. El nu a luat in calcul varianta revenirii fanilor pe stadioane si considera ca directorul DSP Arad a fost influentat de bucuria promovarii echipei UTA in primul esalon al fotbalului romanesc dupa o pauza de 12 ani. 

"Cred ca declaratia directorului DSP a fost influentata de entuziasmul promovarii echipei UTA. Este un punct de vedere exprimat de un director de DSP. O decizie in acest sens se ia dupa evaluarile de risc epidemiologic si dupa posibilitatea efectiva de a reusi respectarea masurilor de protectie sanitara", a spus Lodovic Orban pentru Digi 24. 

De asemenea, Orban sustine ca regulile distantarii sociale sunt mult mai greu de respectat in galerie.

"Pericolul mare la meciurile cu public, primii care vin la stadion sunt cei din galerii. Sunt foarte greu de controlat. Galeriile traiesc unii langa alții. Ca sa nu mai spun ca mai si canta, scandeaza, n-o sa stea cu masti pe figura. E foarte greu sa asiguri respectarea regulilor in galerii. Riscul e foarte mare", a spus prim-ministrul Romaniei.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!