kylian mbappe Al Hilal PSG Campionate externe Kylian Mbappe

Ce salariu îi pregătesc arabii lui Mbappe, după ce PSG a acceptat oferta de 300 milioane de euro

Kylian Mbappe (24 de ani) e aproape de despărțirea de Paris Saint-Germain.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 24 Iulie 2023, 20:35
Data actualizarii: Luni 24 Iulie 2023, 20:34

Starul francez pare că nu mai vrea să rămână la Paris, având în vedere eforturile considerabile are conducerii parizieni cu privire la prelungirea contractului lui Kylian Mbappe, care însă nu vrea să pună pixul pe foaie.

Ce salariu îi pregătesc arabii lui Mbappe, după ce PSG a acceptat oferta de 300 milioane de euro

În aceste circumstanțe, Sky Sports a anunțat că PSG a acceptat oferta venită din partea arabilor, astfel că acum plecarea de la Paris depinde doar de Kylian Mbappe. 

De asemenea, jurnalistul sportiv Fabrizio Romano a evidențiat că Al Hilal, echipa care a depus oferta astronomică pentru Mbappe, e dispusă să-i plătească o tonă de bani francezului!

Italianul a scris pe rețelele social media că arabii sunt gata să-i ofere lui Kylian Mbappe 200 milioane de euro pe an: „S-ar putea ajunge la un pachet raportat de 700 milioane de euro, incluzând ofertele comerciale, lăsând 100% din drepturile de imagine lui Kylian”.

Zvonurile potrivit cărora despărțirea dintre PSG și Mbappe ar fi din ce în ce mai aproape s-au intensificat în ultimul timp, după ce parizienii au anunțat lotul care va face deplasarea în Japonia, pentru turneul de pregătire. Pe lista lui Luis Enrique nu a apărut și numele lui Mbappe.

Cifrele lui Kylian Mbappe

Kylian Mbappe e produs de AS Bondy, Clairefontaine și AS Monaco. La Monaco a evoluat la nivel de seniori începând cu decembrie 2015. În 2017,  PSG l-a împrumutat pentru un sezon, cumpărându-l anul următor cu 180 milioane de euro.

De când se află la PSG, starul francez a bifat 260 de apariții, a reușit să marcheze 212 goluri și să paseze decisiv în 98 de situații, în aproape 21.000 de minute petrecute în echipamentul clubului.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!