Reacția lui Dumitru Dragomir când a auzit că Dan Petrescu revine la CFR Cluj

Dan Petrescu CFR Cluj mitica dragomir Superliga Dan Petrescu / Foto - Getty Images
Ionuț Stoica
Data publicarii: Luni 08 Aprilie 2024, 22:05
Data actualizarii: Luni 08 Aprilie 2024, 22:06

După demisia lui Adrian Mutu de la CFR Cluj, formația din Gruia a bătut palma cu Dan Petrescu pentru revenirea la echipă. Dumitru Dragomir, fostul președinte LPF, a comentat situația.

Dumitru Dragomir a menționat că aducerea lui Dan Petrescu la CFR Cluj ar fi o mișcare bună pentru club și consideră că tehnicianul ar putea asigura locul 2 pentru echipă, chiar și în condițiile actuale.

Pe lângă acest aspect, fostul președinte al Ligii sugerează că poate ar fi mai potrivit ca Dan Petrescu să fie numit antrenor din vară, pentru a avea mai mult timp să se pregătească și să își impună ideile.

  • Dan Petrescu și Adrian Mutu / Foto - Getty Images

Dragomir: "A fost forţat să plece de la coreeni"

"Neluţu Varga, dacă îi ia pe Dan Petrescu, face un lucru bun. Nici nu poate pierde locul 2. Anul ăsta nu poate să ia campionatul. Nici Trump dacă vine nu poate.

A fost forţat să plece de la coreeni, sunt bani mulţi acolo. Dacă a fost dat afară, ce să faci? Clujul a dat lovitura cu Dan Petrescu. Nu mai juca echipa în ultima parte, e adevărat.

Eu nu i-aş schimba pe Dican şi Hoban. Dican a fost fotbalistul meu la Victoria, o seriozitate deosebită. Pe Hoban îl cunosc foarte bine, un copil foarte serios, să ştii. Până în vară nu i-aş schimba. 

Cu ăştia ia locul 2 sigur. Cu Dan Petrescu nu ştiu dacă ia locul 2. CFR Cluj nu are voie tot de bici acum. A avut două biciuri, Mutu şi Balaj, plus ce era în jurul lui şi Neluţu nemulţumit.

"A fost o atmosferă încărcată"

A fost o atmosferă încărcată. A plecat Mutu, l-au curăţat jucătorii, ce să ne mai dăm după cireş? Eu m-am întâlnit cu Mutu, a venit pe la mine. Nu mi-a spus asta, dar era foarte supărat, afectat: 

«Nea Mitică, dacă luam bătaie 1-0, zău că nu eram supărat, că se întâmplă la fotbal. Dar în momentul în care au vrut să îşi bată joc de mine atunci e altceva». Au fost fotbalişti care n-au alergat nici 3000 de metri”, a declarat Dumitru Dragomir, pentru Fanatik.

Clasament Play-off

CFR Cluj se află pe locul doi în SuperLiga, la 10 puncte distanță de liderul FCSB.

Standings provided by Sofascore
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!