Vine sau nu la Craiova? Șumudică a dat un răspuns clar

Marius Sumudica Universitatea Craiova Superliga
Ionuț Stoica
Data publicarii: Luni 08 Aprilie 2024, 18:32
Data actualizarii: Luni 08 Aprilie 2024, 18:31

După înfrângerea Universității Craiova cu FCSB, scor 2-0, au apărut speculații conform cărora Ivaylo Petev ar putea fi demis și înlocuit cu Marius Șumudică. 

În urma speculațiilor, Marius Șumudică a oferit o primă reacție. El a transmis că, deși nu neagă interesul de a merge la Universitatea Craiova, nu ia în calcul o colaborare până în vară.

Va veni Șumudică la Craiova? Ce a spus tehnicianul

Șumudică a subliniat că nu va discuta despre niciun club care are deja un antrenor sub contract, din respect pentru cluburi și antrenori.

”Marius Șumudică, în momentul de față, nu vorbește despre niciun club care are antrenor sub contract, din respect pentru cluburile și antrenorii respectivi. Mai apoi, Marius Șumudică, până în vară, nu dorește să preia nicio echipă!”, a declarat Marius Șumudică, conform iAMsport.ro.

Gică Craioveanu: "Așa se vorbește, că va fi schimbat antrenorul la Universitatea Craiova"

Gică Craioveanu a fost și el la meciul de pe Arena Națională și a spus că l-a văzut pe Mihai Rotaru foarte supărat. 

"Pentru mine, cea mai mare dezamăgire a fost în Cupa României. Era un trofeu în joc, chiar dacă era unul minor. Dorinel a pregătit senzațional meciul, a știut unde să ne blocheze, n-am avut nicio opțiune de victorie, niciuna! Tot timpul avem această speranță când începe campionatul, dar dezamăgitre după dezamăgire.

(n.r - întrebat dacă se schimbă antrenorul la Craiova) Așa se vorbește, dar nu știu. Și Mike (n.r - Mihai Rotaru) era foarte supărat. Bine, îți dai seama, toți eram supărați și triști după meci", a spus Gică Craioveanu, la Digisport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!