contra Deian Sorescu Dinamo Liga 1 Superliga

Reactia DISPERATA a lui Deian Sorescu cand a fost intrebat despre o eventuala demitere a lui Contra: "Ar fi o pierdere mare, pentru ca e singurul care este alaturi de noi"

Dinamo a pierdut cu 1-2, in deplasare, contra Viitorului Constanta, intr-un meci din etapa a zecea a Ligii 1!

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 08 Noiembrie 2020, 23:50
Data actualizarii: Duminica 08 Noiembrie 2020, 23:58

Clubul a ajuns la o serie de 5 infrangeri consecutive, iar in clasament este pe locul 15 cu 5 puncte. Deian Sorescu a declarat dupa meci ca antrenorul Cosmin Contra e singurul caruia ii pasa de echipa si ar fi mare pacat sa plece de la club.

"Atat noi care am ramas din lotul cel vechi, cat si cei noi veniti trebuie sa inteleaga ca nu este de joaca cu acest club. Trebuie sa aratam. Nu gasesc nicio explicatie pentru care jocul nostru nu se leaga, au venit jucatori cu calitate, dar nu am putut sa ne aratam adevarata valoare. V-am spus ne lipseste multa rautate si mai multa dorinta.

Ar fi o pierede mare pentru noi sa il pierdem pe Cosmin Contra, pentru ca dansul este singurul care este alaturi de noi si care transmite ceea ce ne lipseste, adica dorinta si rautatea, sunt probleme, dar nu avem ce face. Trebuie sa mergem inainte pentru ca asa este fotbalul", a declarat Deian Sorescu. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!