Liga 1

Reacția dinamoviștilor după ce au fost înștiințați că nu mai pot folosi brandul „FC Dinamo”: „Am început rebranduirea!”

Nicolae Badea a trimis o notificare către Dinamo, care activează în Liga 1, că nu mai poate folosi denumirea de FC Dinamo în scop comercial.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 15 Aprilie 2022, 20:01
Data actualizarii: Vineri 15 Aprilie 2022, 20:07

Așadar, oficialii clubului din Liga 1 vor trebui să rebranduiască articolele comerciale pe care clubul le vinde.

Răzvan Zăvăleanu, administratorul financiar de la Dinamo, spune că la nivelul clubului a fost demarată deja procedura de rebranduire.

„Suporterii vor decide cum vom rebrandui echipa”

„Nu am purtat nicio discuție, doar am primit notificarea. Nu cred că a fost un moment care să îi stârnească supărarea. Anticipând treburile, am pornit de ceva vreme un proces de rebranding la care vor avea acces suporterii. Ei vor decide cum vom rebrandui echipa. Era de așteptat că folosind niște elemente care aparțineau altcuiva, la un moment dat lucrurile se vor schimba. Nu e o chestie care să ardă foarte tare Dinamo.

Singura problemă e în legătură cu particula FC, nu cu numele Dinamo. Nu e un nume exclusiv. CS Dinamo are înregistrată această marcă. Problema este la folosirea siglei cu câinii roșii. Nu mi se pare că face bine, dar nu am avut niciun fel de informații. Cu domnul Badea am avut o relație bună și deschisă, am stat la dialog în fiecare moment. Nu pot să zic că m-a deranjat. Era clar că lucrurile trebuie departajate. E o confuzie. Sunt trei societăți Dinamo, lumea nu știa ce să creadă. Nu mă deranjează pe mine.

Pe mine mă interesează să meargă treaba, probleme apar în fiecare zi. Investitorii cunosc aceste probleme. Discuțiile sunt anevoioase pentru că sunt multe elemente care se discută în amănunt. Nu avem certitudinea că măcar unul este hotărât să intervină în acționariatul lui Dinamo”, a declarat Răzvan Zăvăleanu la ProSport.

Nicolae Badea, deținătorul drepturilor asupra mărcii „FC Dinamo”, le dă asigurări dinamoviștilor că pot folosi sigla și numele în competițiile sportive - mai multe detalii AICI.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies