Liga 1

Reacția arbitrului Coza după ce Mititelu l-a amenințat și l-a numit corupt

Primele declarații ale „centralului” Ionuț Coza după ce Adrian Mititelu jr. l-a atacat în termeni duri la finalul meciului Farul - FCU, scor 3-2.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 25 Ianuarie 2022, 15:11
Data actualizarii: Marti 25 Ianuarie 2022, 15:16

Adrian Mititelul jr. a avut un atac suburban la adresa arbitrului Ionuț Coza, după ce acesta a greșit în defavoarea echipei sale la ultimul meci disputat de FCU în campionat.

Coza a refuzat să comenteze declarațiile patronului oltean și așteptă măsuri din partea Comisiei de Disciplină de la FRF.

„Nu am ce să declar. Avem un departament la Federația Română de Fotbal, care vă poate da mai multe detalii. Eu nu am voie să fac declarații.

Coza nu se gândește să-l dea în judecată pe Mititelu

Nu știu să vă spun în momentul de față ce voi face (dacă îl va da în judecată sau nu). V-am spus, nu am voie să discut. Regulamentul de Ordine Interioară nu ne dă voie să discutăm despre acest aspect. Chiar dacă este un aspect personal.

Nu pot să vă spun (dacă a luat legătura cu un avocat). Nu știu deocamdată dacă voi face ceva. Nu știu să vă spun. N-au trecut nici 12 ore de la meci. Eu, în calitate de arbitru, nu pot să fac nicio declarație. CCA va înainta aceste declarații ale oficialului clubului către Comisia de disciplină. Nu depinde de mine. Vă urez o zi bună”, a spus Ionuț Coza pentru gsp.

Adrian Mititelu, amenințări la adresa lui Coza

Adrian Mititelu jr., a criticat delegarea arbitrului Ionuţ Coza la meciul cu Farul, afirmând că acesta este corupt.

„Eu nu cred în coincidențe. În decursul de 1 an de zile, ziarele au zis că s-a acordat cel mai bizar penalty. La meciul cu Farul din tur, Ionuț Coza a acordat un penalty care nu a fost pentru FArul. Acum, a dat din nou un penalty care nu a fost, după cum a zis și domnul Crăciunescu. Tatăl meu din închisoare mă sună și mă întreabă cine e arbitru și mă roagă să nu-l pună pe Coza. Așa cum a existat li Bogaciu, așa vă spun și eu că Ionuț Coza este un arbitru corupt. 

Dacă acest arbitru va fi delegat la Craiova voi face istorie la ce se va întâmpla acolo. Să retrogradez eu în Liga 2 din cauza acestui Coza”, a spus Adrian Mititelu jr., la Digi Sport - mai multe detalii AICI.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies