Fotbal intern

FOTO Scandal înainte de Farul - FCU Craiova! Ce reclamă echipa lui Mititelu

Farul - FCU Craiova are loc azi, de la ora 20:00. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 24 Ianuarie 2022, 16:15
Data actualizarii: Luni 24 Ianuarie 2022, 16:37

Tensiunea a crescut înaintea partidei Farul - FCU Craiova, programat azi, de la 20:00, la Ovidiu.

Oltenii reclamă faptul că șefii Comisiei Centrale a Arbitrilor au ales un central care nu e potrivit pentru partida de pe Litoral, ultima din etapa a 22-a. 

  • Adrian Mititelu Jr.

Mai precis, formația patronată de Adrian Mititelu susține că Ionuț Coza ar fi dezavantajat gruparea olteană, în etapa a șaptea.

"Fotbal Club Universitatea 1948 a cerut, în mod oficial, în decursul zilei de astăzi, schimbarea centralului Ionuț Coza pentru meciul cu Farul Constanța, din următoarele motive: 

1) Ionuț Coza a dezavantajat echipa noastră în mod flagrant la meciul cu Farul Constanța, din cadrul etapei a VII-a, când a acordat o lovitură de la 11m inexistentă. 

2) Ionuț Coza a fost în centrul atenției atunci când a acordat, de asemenea, împotriva noastră, o lovitură de la 11m de-a dreptul hilară în partida cu Petrolul Ploiești, încheiată cu scorul de 1-0 în favoarea noastră, din sezonul precedent al Ligii a II-a. 

De asemenea, precizăm că, în ambele meciuri, acesta a dat și alte decizii total incorecte împotriva noastră", au scris cei de la FCU Craiova. 

Modifică setările cookies