Lukasz Szukala Al Ittihad Lucian Sanmartean Victor Piturca Superliga

Rasturnare de situatie? Piturca le da o veste buna stelistilor! Ce se intampla cu Szukala si Sanmartean:

Piturca ii vrea pe Szukala si Sanmartean in lotul lui Al Ittihad chiar din aceasta iarna, dar la mijloc sunt cateva probleme care ar putea amana transferurile pana la finalul sezonului. Arabii au depus deja cereri pentru ca cei doi stelisti sa obtina vizele de Arabia Saudita. DETALII AICI

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 08 Ianuarie 2015, 19:07
Data actualizarii: Joi 08 Ianuarie 2015, 19:22

Arabii sunt dispusi sa plateasca 1 milion de euro pentru ca Szukala si Sanamartean sa ajunga la Jeddah in aceasta iarna, dar Steaua a marit pretentiile. Vrea cu jumatate de milion mai mult ca sa le dea drumul celor doi.

Mai mult, Piturca ar trebui sa mai scape de doi "stranieri" din lot, iar abia apoi Szukala si Sanmartean vor putea fi legitimati in lotul lui Al Ittihad.

In ciuda acestor probleme, conducerea clubului Al Ittihad a depus cereri pentru ca Szukala si Sanmartean sa obtina viza de Arabia Saudita in urmatoarea perioada. DETALII AICI

"Sunt anumite probleme care ne impiedica sa ii luam acum. Si banii ceruti de Steaua sunt multi, vor 1,5 milioane de euro, iar Al Ittihad nu e dispusa sa plateasca."

"Trebuie sa dam drumul si la straini ca sa poata veni din iarna si e foarte greu sa facem asta. Presedintele mi-a zis ca cei doi vin doar daca pleaca doi straini de la noi, daca le gasim echipe. Pentru trei luni si jumatate sa dai 1,5 milioane de euro e cam mult."

"Eu mi-as fi dorit, repet, ca ambii sa vina de acum, dar sansele sunt foarte mici.", a declarat Piturca la DolceSport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!