Liga 1

Steaua opreste "robinetul" la plecari! "Ne-am inteles cu Prepelita" Arlauskis le da sperante! Conditia sa ramana in Ghencea

Vezi in ce stadiu sunt negocierile Stelei.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 08 Ianuarie 2015, 18:52
Data actualizarii: Joi 08 Ianuarie 2015, 19:03

Steaua i-a pierdut pe Sanmartean si Szukala, aflati in ultimele luni de contract. Ros-albastrii mai au trei titulari care isi termina contractul in vara, Prepelita, Latovlevici si Arlauskis.

Ultimul are o oferta de la Fiorentina, anunta presa din Italia, in timp ce Latovlevici si Prepelita nu au in acest moment nicio oferta. Primul care s-a inteles cu conducerea Stelei pare a fi Prepelita, dupa cum a declarat astazi presedintele Stelei, Valeriu Argaseala.

Nici Arlauskis nu este departe de o prelungire, acesta neurmarind o oferta financiara superioada, ci una fotbalistica, insa daca oferta de la Fiorentina se concretizeaza ii va fi greu sa ramana in Ghencea si sezonul viitor.

"Cu Prepelita cred ca ne-am inteles, negociem in continuare si cu Latovlevici. Am vorbit si cu Arlauskis si mi-a spus ca nu o sa plece la o echipa doar pentru salariu, pentru ca el a venit la noi de la un salariu mult mai mare, din Rusia. O sa plece doar daca o sa aiba o oferta mai buna din punct de vedere fotbalistic, o echipa de nivel mai mare", a spus Valeriu Argaseala la Digisport.

Modifică setările cookies