Raspunsul pentru marele vis european in acest sezon! FRF: "Sunt zero sanse ca UEFA sa faca o exceptie pentru Dinamo"

Autor: Sport.ro
Marti 29 Septembrie 2015, 13:25

	Raspunsul pentru marele vis european in acest sezon! FRF: "Sunt zero sanse ca UEFA sa faca o exceptie pentru Dinamo"

Dinamo a iesit din insolventa si are un vis secret - vrea sa obtina o derogare de la UEFA ca sa poata juca in Europa sezonul viitor.

Dinamo vrea in Europa, insa directorul departamentului de licentiere din cadrul FRF le transmite dinamovistilor ca sunt obligati sa mai astepte un an.

Regula UEFA spune ca trebuie sa treaca cel putin 12 luni de la iesirea din insolventa pentru inscrierea intr-o competitie europeana, iar de derogare nu s-a pus niciodata problema.

"Regulamentul este clar. Sigur ca Dinamo poate sa faca o cerere la UEFA, dar nu s-a schimbat nimic intre timp. Dinamo a iesit din insolventa in septembrie, iar regula spun ca trebuia sa iasa inainte de luna mai."

"Singura sansa a lor, dar eu mi-am mai spus parerea si nu o schimb, adica zero sanse, este ca Dinamo sa faca o solicitare la UEFA si sa ceara o derogare. Dar este fara precedent. Lucrurile sunt foarte bine stabilite la UEFA", a declarat Viorel Duru pentru Mediafax.

Dinamo e pe 4 in clasament, la trei puncte de liderul Astra, si are ganduri mari in acest sezon. Mircea Rednic a anuntat ca noul obiectiv al clubului, dupa iesirea din insolventa, este clasarea pe locurile 1-3 la finalul acestui sezon.

Dezastru în trenurile CFR. Oamenii călătoresc în condiții inumane, fără aer condiționat și în mizerie
BRAT
Modifică setările cookies