Reactia Otelului dupa ce echipa a fost somata de Barcelona sa schimbe sigla: "Intr-adevar, e un COPY-PASTE identic"

Otelul trebuie sa isi schimbe obligatoriu sigla.

Fosta campioana a Romaniei este obligata de Barcelona sa-si schimbe emblema din cauza asemanarii celor doua inscriptii. Citeste mai multe detalii AICI.

Managerul Otelului, Cristi Munteanu, a declarat ca echipa voia sa faca acest lucru si fara atentionarea Barcelonei, fanii dorind revenirea la vechea emblema, cea cu care s-a castigat titlul in urma cu 4 ani.

"Barcelona ne-a somat sa schimbam sigla, asta noua de cand a fost luat clubul de domnul Adamescu. Am primit notificarea dar noi schimbam sigla oricum, fanii vor sigla veche, cu care s-a castigat campionatul. Nu stiu daca ne-au actionat in judecata, am primit doar o somatie de la ei si de la o casa de avocatura. Ei au dreptate, este un copy-paste identic, nu ii intereseaza continutul ci forma siglei. Pentru noi e tot publicitate, sa te bage in seama Barcelona cu asa ceva e un lucru. Blestemul clubului e acel titlu luat si acele 20 de milioane de euro venite dupa participarea in Liga Campionilor. Mai bine nu se intampla acest lucru.", a spus Cristi Munteanu la Sport.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO

România a atins pragul de 5 milioane de persoane vaccinate, la două luni după termenul stabilit de Florin Cîțu
BRAT
Modifică setările cookies