Morosanu l-a convins pe cel mai excentric miliardar roman! Merge sa il vada in gala de la Milano, transmisa vineri in direct la Sport.ro

Gala Superkombat din Milano este vineri la Sport.ro, de la 19:00

Legenda tenisului mondial, Ilie Nastase, va asista in premiera la o gala Superkombat, vineri, la Milano, acolo unde vor lupta, printre altii, Catalin Morosanu si fratii Bogdan si Andrei Stoica. Peste 2.500 de spectatori sunt asteptati la evenimentul organizat la Teatrul Linear4Ciak, cel mai mare din nordul Italiei.

"Intotdeauna voi fi acolo unde sportivii romani reprezinta cu succes tricolorul, iar luptatori ca Morosanu sau fratii Stoica au devenit modele in lumea sporturilor de contact. Superkombat este un produs romanesc ajuns la nivel mondial, are cea mai mare expunere de televiziune dintre toate sporturile pe care le avem in momentul de fata si asta este o mandrie. Am devenit unul dintre sustinatorii publici ai acestui proiect demarat de Eduard Irimia si abia astept sa vad pe viu gala, va fi o premiera pentru mine. In plus, in Italia exista o comunitate mare de romani si abia astept sa ma revad cu ei", a declarat Ilie Nastase, care este si ambasador al turismului romanesc la nivel global.

"Va fi un eveniment special, organizat intr-o sala speciala, cel mai mare teatru din nordul Italiei, iar o multime de personalitati si-au anuntat deja prezenta. Suntem onorati ca unul dintre sustinatorii proiectului nostru este Ilie Nastase, o mare personalitate a Romaniei la nivel mondial", a afirmat si presedintele Superkombat, Eduard Irimia, cel care a fondat promotia internationala in urma cu aproape cinci ani.

In meciul cap de afis al galei Superkombat de la Milano, Catalin Morosanu va da piept cu polonezul de 135 de kilograme, Tomasz Czerwinski, cel care in urma cu un an l-a invins prin KO pe Alexandru Lungu. intr-o alta confruntare, campionul mondial Andrei Stoica se va duela cu moldoveanul Pavel Voronin, iar fratele acestuia il va intalni pe olandezul Patrick Veenstra. Totodata, in cadrul galei vor mai lupta si Alexandru Negrea, Amansio Paraschiv, Cristi Spetcu sau Cristiana Stancu.

Evenimentul va incepe de la ora 20:00, ora Romaniei, iar in tara va putea fi urmarit in direct pe Sport.ro. Biletele se gasesc la magazinele romanesti La Costache din zona Lombardia, dar si la intrare, la teatrul Linear4Ciak, inainte de inceperea evenimentului, fiind blocate aproximativ 400 de bilete tocmai pentru a le oferi sansa si celor care ajung in ziua galei la Milano.
 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Petrolierul atacat este operat de o companie deținută de un magnat israelian, al cărui tată s-a născut în Galați
BRAT
Modifică setările cookies