Victor Becali Adrian Mazilu Gica Hagi Superliga Victor Becali

Răspunsul lui Victor Becali, după ce Gică Hagi l-a atacat pe Giovanni pentru declarațiile despre Mazilu

Gică Hagi a răbufnit la adresa lui Giovanni Becali în urma declarațiilor pe care acesta și avocatul Cristian Cernodolea le-au făcut la adresa lui Mazilu.
Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Sambata 23 Septembrie 2023, 15:10
Data actualizarii: Sambata 23 Septembrie 2023, 15:36

„Regele” a susținut că Giovanni nu ar trebui să vorbească despre Mazilu, deoarece nu a venit cu o ofertă concretă pentru fotbalist, ci doar cu vorbe.

În replică, Victor Becali i-a dat dreptate managerului de la Farul, refuzând să intre în polemică cu acesta.

„Dacă el spune, așa este. Dacă Hagi spune, așa este. El știe cel mai bine. Ce, îl contrazicem pe el, pe clubul care știe sau care a primit ofertele?”, a spus Victor Becali pentru iAMsport.

Declarația care l-a supărat pe Hagi

„Mazilu a plecat la Brighton pentru echipele U21, U23, așa este și făcut contractul, nu este un contract de primă echipă. Dacă ar fi să fac o previziune, îl văd undeva în Belgia, Olanda, împrumut.

Nu cred că Mazilu intră în planurile lui Brighton pentru a se integra în circuitul primei echipe, nu la început. În partea a doua a acestui sezon nu cred că se vor baza pe el.

Mazilu și-a asumat asta, a avut pe masă salarii cel puțin duble sau chiar triple de la alte cluburi, dar el a decis să aleagă Brighton, pentru că visul lui e să joace în Premier League. Nu știu câți fotbaliști români ar face o astfel de alegere, e un semn bun. Acum urmează ca Adi să demonstreze că poate face parte din angrenajul primei echipe”, a spus Cernodolea, potrivit gsp.ro.

1.3 milioane de euro este cota de piață a lui Adrian Mazilu, potrivit transfermarkt.com.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!