Gica Hagi Dinamo Farul Constanta Superliga fani Dinamo (22.09.2023)

Gest neașteptat făcut de fanii dinamoviști la finalul meciului Dinamo - Farul! Gică Hagi, chemat la gard

Farul Constanţa a câștigat cu 2-0 (1-0) împotriva echipei Dinamo Bucureşti, vineri seara, într-o partidă desfășurată pe stadionul „Arcul de Triumf” din Capitală, în cadrul celei de-a zecea etape a Superligii.

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Sambata 23 Septembrie 2023, 10:36
Data actualizarii: Sambata 23 Septembrie 2023, 10:43

La finalul meciul, suporterii dinamoviști aflați în dreptul tunelului ce duce spre vestiare l-au chemat pe Gică Hagi, managerul Farului, la gard, pentru a face poze cu el.

„Regele” nu a stat pe gânduri, a făcut poze și le-a oferit autografe dinamoviștilor. La final, suporterii dinamoviști au început să-i scandeze numele, iar Hagi i-a aplaudat în semn de mulțumire.

foto: iAMSport

În urma victoriei cu Dinamo, Farul a urcat pe locul nouă în clasament, cu 12 puncte, la un punct de locurile ce duc în playoff.

Farul venea după două eşecuri, 0-4 cu FC U Craiova şi 0-1 cu FCSB. Dinamo a pierdut ultimele trei partide, fără a marca vreun gol, 0-4 cu Rapid, 0-1 cu FC U Craiova şi 0-2 cu Farul.

Ce a spus Hagi după meciul cu Dinamo

Deși nu a fost mulțumit pe deplin de jocul echipei sale, Hagi și-a felicitat echipa pentru cele trei puncte obținute.

„În prima repriză am încercat să jucăm fotbal, a venit golul, apoi a fost eliminarea şi a trebuit să jucăm în apărare, să luptăm, aşa cum le-am scris pe tablă înaintea meciului. Nu sunt supărat pentru eliminare, nici nu am văzut-o şi nu ştiu dacă a fost sau nu eliminare. Avem  nevoie de victorii, să suferim, să luptăm, să stăm bine în teren. Adevăratul Farul a fost cel din meciul cu Craiova. Noi nu suntem obişnuiţi să jucăm din trei în trei zile, dar acum învăţăm să facm faţă”, a spus „Regele” la conferința de presă.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!