Răspunsul lui Răzvan Lucescu în momentul în care a fost întrebat dacă se va implica la Dinamo alături de tatăl său

Razvan Lucescu Dinamo Mircea Lucescu Superliga Răzvan Lucescu
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 29 Mai 2022, 17:01
Data actualizarii: Duminica 29 Mai 2022, 17:05

Dinamo își joacă viitorul duminică seară, de la ora 21:00, când o întâlnește pe U Cluj, pe stadionul din „Ștefan cel Mare”, în returul barajului pentru promovare/rămânere în Liga 1. În tur s-au impus ardelenii cu 2-0.

Dinamo poate retrograda pentru prima oară în istorie dacă nu întoarce rezultatul din turul barajului cu U Cluj.

Lucescu o vrea pe Dinamo în Liga 1

Răzvan Lucescu a declarat că și-ar dori ca Dinamo să nu retrogradeze, însă în cazul în care acest lucru se întânplă, atunci formația „roș-albă” are trebui sprijinită pentru a putea reveni rapid în prima ligă.

Întrebat dacă se va implica alături de tatăl său la Dinamo în cazul în care echipa va retrograda în Liga 2, Răzvan Lucescu a susținut că nu se gândește în momentul de față decât la echipa sa din Grecia, PAOK.

„Susţin că Dinamo trebuie să fie în prima ligă. Nu e posibil să fie lăsată aşa în aer de cei care au condus până acum şi să ajungă în această situaţie la limită.

Dacă va fi pusă în postura sportivă de a retrograda, să cadă! Dar va trebui făcut ceva imediat pentru a lupta la promovare.

E nevoie de formaţiile de top, de brandurile puternice la vârful fotbalului românesc. Emulaţia pe care o crează aceste cluburi aduce o influenţă pozitivă şi asupra celorlalte competitoare.

Cu tot respectul, una e să joci cu Voluntari, Mioveni, Chiajna sau Clinceni, alta cu nume încărcate de istorie. E greu să te uiţi la un Clinceni – Voluntari.

Sigur, foarte bine, să fie şi unul-două cluburi de acest gen. Apare un meci în care Voluntariul bate pe FCSB. OK, o mare surpriză!

Face parte din frumuseţea fotbalului. Dar tot brandurile mari fac spectacolul, aduc lumea în tribune.

Trebuie să fie însă bine organizate, să aibă capacitatea de a rămâne acolo, sus.

Dacă Dinamo se duce în divizia secundă cu problemele actuale, ele se şterg prin simpla retrogradare? Nu!

Clubul are nevoie să fie gestionat de cineva măcar echilibrat, dacă nu se poate foarte puternic financiar. Să existe o strategie, un proiect.

Luaţi, vă rog, ce spune tata! Vorbiţi cu el! Eu sunt antrenor în Grecia şi atât. E singurul lucru la care mă gândesc acum”, a declarat Răzvan Lucescu, pentru Playsport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!