Liga 1

Răspunsul lui Iuliu Mureșan referitor la riscul ca Dinamo să fie depunctată: „Nu e ceva iminent!”

Directorul executiv al lui Dinamo a vorbit despre posibilitatea ca clubul pe care îl conduce să fie depunctat. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 07 Octombrie 2021, 19:16
Data actualizarii: Joi 07 Octombrie 2021, 19:42

La câteva zile după ce a rezolvat problema antrenorului și l-a convins pe Mircea Rednic să revină la Dinamo, Iuliu Mureșan a primit o nouă veste neagră. Directorul executiv al „cânilor” trebuie să facă dovada până pe 30 noiembrie 2021 că echipa pe care o conduce nu are datorii restante către alte cluburi de fotbal, angajați sau asigurările sociale/ autoritățile fiscale, după ce cinci creditori au contestat tabelul preliminar al creanțelor.

În cazul în care datoriile nu ar fi achitat la termen, Dinamo ar fi depunctată de către FRF cu 9 puncte, „câinii” având doar 7 puncte după 11 etape. Doar că Mureșan susține că nu există niciun pericol, și că datoriile de când clubul a intrat în insolvență se vor plăti.

„Nu există niciun risc de depunctare. Noi suntem monitorizați. Niciodată nu poți să spui că nu e niciun pericol, dar nu e așa cum se scrie. 

Datoriile sunt cele de dinainte. Cele acumulate după intrarea în insolvență se rezolvă. Și aici există niște termene până când trebuie plătite. Deci, nu e ceva iminent!”, a declarat Iuliu Mureșan pentru gsp

Dinamo se află în această situație după ce cinci societăți au contestat tabelul preliminar: World Soccer Events, care s-a ocupat de cantonamentul din iarna trecută din Spania, Medicavol, care nu a primit banii pentru testele COVID-19, Poli Timișoara, care revendică banii pentru transferul lui Dorin Rotariu, și Toyo Motor, un partener al clubului însărcinat cu serviciile de mentenanță auto. 

Articole pe subiect
CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies