Dinamo DDB Ionut Negoita Nicolae Badea Superliga

Suporterii dinamoviști ies la atac! 

Dinamo traversează o perioadă extrem de dificilă și mai „trăiește” în momentul de față doar datorită eforturilor pe care suporterii le-au făcut până acum.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 07 Octombrie 2021, 10:05
Data actualizarii: Joi 07 Octombrie 2021, 10:31

Deși echipa are un antrenor nou, iar lucrurile par să fi intrat pe un făgaș normal, nu e liniște în „Groapă”. Suporterii din „DDB” au transmis un comunicat intern prin care le-au solicitat oamenilor din cadrul clubului să nu mai critice acțiunile programului inițiat de fanii „roș-albi”.

„DDB a tăcut, a tăcut, însă riscul este prea mare, așa că trebuie să reașezăm lucrurile în firescul pe care îl tot propunem în fotbalul ăsta meschin românesc!

Programul DDB a fost ideea și ulterior creația PCH 100%. Scopul proiectului este acela de a scoate Dinamo la lumină, odată pentru totdeauna! Investiția în platforma programului, precum și toată munca ne aparțin în totalitate.

În lupta pentru Dinamo, DDB a considerat binevenit orice sprijin, indiferent din partea cui a venit. Am lansat chiar apeluri publice, către toți dinamoviștii care pot să ajute clubul în momentele dificile.

Un astfel de sprijin a venit de la Nicolae Badea. Badea a răspuns pozitiv solicitării DDB de a contacta anumiți profesioniști, care să ajute la salvarea clubului. Am considerat că șansele ca aceștia să accepte propunerea ar fi mult mai mari dacă sunt contactați de un “nume” care să le spună ceva, decât de niște simpli suporteri. Și nu am greșit! În același sens ne-a ajutat și Ionuț Lupescu! Badea s-a implicat inclusiv financiar, achitând diverse facturi ale clubului, cum ar fi cele emise de hotelul în care sunt cazați jucători și membri ai staff-ului.

Tot în calitate de dinamovist a “contribuit” și fostul patron Ionuț Negoiță, spre exemplu, care a permis administrației să își desfășoare activitatea în sediul hotelului RIN, pentru aproape 1 an, deși existau restanțe mari la chirie, inclusiv pentru magazinul clubului. Echipa folosește și în momentul de față autocarul deținut de către o societate a dânsului.

Le mulțumim și celorlalți oameni de afaceri, care au ajutat Dinamo să depășească momente critice! Contribuția tuturor însă este infimă în comparație cu a suporterilor!

Din respect pentru sacrificiile depuse, nu ne permitem să mai tăcem. Munca voastră, din care s-au achitat salarii, certurile din familii întregi de suporteri, jucăriile mai puține pentru copiii noștri și chiar rețetele de medicamente amânate în unele cazuri, toate acestea doar pentru ca Dinamo să trăiască, ne obligă să-i punem la punct pe cei care găsesc necesar să-și satisfacă interese obscure, lovind într-un mod bolnav în proiectul celor mai responsabili și mai minunați suporteri din câți există!”, se arată în mesajul transmis de către DDB, potrivit gsp.ro.

Dinamo ocupă locul 15 în clasament, cu șapte puncte. „Câinii” nu au mai câștigat de opt etape un meci în Liga 1.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies