Rapidistii il vor pe Tamas! Jucatorul anunta: "Accept o oferta clara!"

Autor: Sport.ro
Vineri 27 Noiembrie 2009, 21:00

Tamas a fost dorit de Rapid, spune Nae Manea, insa Copos nu a avut bani sa-l aduca.

Referitor la declaratia lui Gabriel Tamas, care a spus ca in spatele scandalurilor in care sunt implicati jucatorii dinamovisti sunt rivalele gruparii alb-rosii, Nicolae Manea a afirmat: "Eu tin foarte mult la Gabi Tamas, vorbesc aproape zilnic cu el. Gabi Tamas e un jucator valoros si eu mi-am dorit sa-l aduc aici. Nu s-a intamplat pentru ca pretentiile financiare nu au putut fi indeplinite de clubul Rapid si atunci Gabi a ajuns la Dinamo. Dar sa fiti siguri ca Rapid n-are nicio treaba cu aceste scandaluri de la Dinamo. Pe noi nu ne intereseaza de nimeni. Noi nu atacam niciodata pe nimeni".

Nicolae Manea a declarat intr-o conferinta de presa, ca obiectivul principal al echipei giulesteane in partida din deplasare cu Pandurii Targu Jiu este sa nu piarda.

"Va fi o partida dificila, ca de altfel toate aceste ultime trei meciuri, pentru ca intalnim echipe cu probleme. Pandurii Targu Jiu n-a mai castigat de mult timp si sunt sigur ca jucatorii vor da totul pentru a se impune in acest meci. Noi avem ceva probleme de lot, ne luptam cu acest virus, cu aceasta raceala, care a mai atins doi jucatori, Lazar si Raduta, ambii cu febra acum. Dar Rapid are un lot valoros si cei care ii vor inlocui vor face tot posibilul pentru a obtine un rezultat bun. Noi, va spun sincer, mergem la Targu Jiu cu gandul sa nu pierdem. Suntem pregatiti de lupta si sper sa facem din nou o partida buna", a spus Manea.

In afara de Lazar si Raduta, tehnicianul nu il poate folosi la Targu Jiu pe Fernandes, inca nerefacut dupa o accidentare mai veche. Cesinha are inca probleme medicale, dar Manea a explicat ca l-ar putea introduce in repriza secunda a intalnirii. In schimb, portarul Bornescu este apt de joc dupa accidentarea din meciul cu Gaz Metan Medias, la fel si mijlocasul Herea.

Manea a adaugat ca tine neaparat ca Rapid sa incheie turul campionatului pe primul loc al clasamentului, dar isi doreste ca echipa sa fie macar pe un loc fruntas. El a explicat ca deocamdata nu stie daca va ramane in functia de antrenor principal si in retur, pentru ca intelegerea cu actionarul majoritar George Copos este valabila doar pana la finalul turului, si pana acum nu a avut o alta discutie pentru prelungirea acesteia.

Jucatorii Mugurel Buga, Marius Constantin si Cesinha, carora le expira angajamentele cu FC Rapid in pauza competitionala din iarna, respectiv la sfarsitul sezonului, nu vor fi trimisi la echipa a doua a clubului daca vor refuza sa semneze prelungirea contractelor, sustine Nicolae Manea.

"Eu mi-l doresc pe Buga in continuare, dar nu depinde de mine. Eu nu pot decat sa vorbesc cu patronul si sa-i spun ca il vreau, daca ei se inteleg, foarte bine. Stiu ca sunt probleme cu aceste contracte. Buga vrea sa ramana, de ce sa nu vrea? El e atasat de Rapid. Marius Constantin si Cesinha vor discuta si ei saptamana viitoare cu domnul Copos despre prelungirea contractelor. Conditiile nu le stiu si nici nu ma intereseaza. Daca nu vor ajunge la nicio intelegere, atunci din vara ei sunt liberi. Dar niciodata nu vor ajunge la echipa a doua. La echipa a doua ii trimit eu daca e, nimeni altcineva. Dar nu vor fi trimisi", a precizat Nicolae Manea.

Moțiunea de cenzură, dezbătută și votată în Parlament, marți. De câte voturi mai are nevoie Opoziția
BRAT