Tamas se apara: "Pentru ce se da in Dinamo atat?" N'Doye: "Ma duc in fiecare noapte in acel club!"

Autor: Sport.ro
Joi 26 Noiembrie 2009, 17:35
Tamas se apara: "Pentru ce se da in Dinamo atat?" N'Doye: "Ma duc in fiecare noapte in acel club!"

Tamas si N'Doye au fost amendati cu 5000 de dolari! Petrecaretii lui Dinamo nu au scapat ieftin dupa petrecerea de pomina cu ocaiza zieli de nastere a lui Torje: "Nu vor scapa nepedepsiti", a spus Turcu la gsptv.
 

Gabi Tamas: "Nu sunt singurul jucator de la Dinamo care iese in oras! Toti sunt invidiosi pe Dinamo!" Ousmane N'Doye: "E viata mea si fac ce vreau cu ea!"

FC Dinamo a emis un comunicat in care anunta ca jucatorii Gabriel Tamas si Ousmane N’Doye au fost amendati.

Gabriel Tamas si Ousmane N’Doye au fost sanctionati conform Regulamentului de Ordine Interioara (ROI) dupa ultima escapada nocturna, incheiata in noaptea de marti spre miercuri, la ora 2.30.
Cei doi jucatori au incalcat articolele "Absente nejustificate de la domiciliu la ora stabilita, ora 23.00" si au adus prejudicii imaginii clubului, fiind amendati cu suma de 5.000 USD.
FC Dinamo Bucuresti face precizarea ca jucatorul Cosmin Moti nu a participat alaturi de cei doi la evenimentul din noaptea de marti spre miercuri, fiind chemat/solicitat de colegii sai, in jurul orei 2.15, pentru a-i ajuta sa paraseasca incinta locatiei in care se aflau.
Abaterile repetate din ultimul timp ale celor doi jucatori reprezinta incalcari grave ale conduitei unui sportiv profesionist aflat sub contract cu clubul nostru.
Din cauza acestor abateri repetate, FC Dinamo Bucuresti va analiza, la urmatoarea sedinta a Consiliului de Administratie, inclusiv punerea celor doi jucatori pe lista de transferuri.

Biroul de Presa al FC Dinamo

Gabi Tamas:
"Ce credeti? Ca sunt singurul jucator de la Dinamo care iese? Am avut voie sa iesim pana la ora 11! Am plecat toti la ora 11! Eu spun ca toate echipele sunt invidioase pe Dinamo. Au facut o coalitie impotriva lui Dinamo si de asta se intampla ce se intampla!", a declarat Gabi Tamas la gsptv.

Ousmane N'Doye:
"Nimeni nu poate sa ma opreasca! Este viata mea si fac ce vreau! Vor sa provoace un scandal intre mine si echipa", a spus Ousmanne NDoye pentru gsptv.

UPDATE Gabi Tamas:
"E normal sa fim pedepsiti, daca am incalcat regulamentul. Paparazzi sa zica adevarul la ce ora s-a iesit din acel local. Nu sunt singurul jucator de la Dinamo care iese in cluburi, am mers cu totii, dar am respectat programul facut de conducere. La ora 11 am fost acasa. Daca au iesit unii dupa program, este treaba lor, e viata lor particulara. Trebuie sa ne facem treaba in teren, pentru asta trebuie sa fim judecati", a declarat Tamas pentru gsptv.

"Pentru ce se da in Dinamo atata? Daca te duci si faci pipi cinci metri mai incolo, apari a doua zi in ziar", mai spune Tamas.

UPDATE N'Doye

"Eu nu am mintit in viata mea. In primul rind, nu am fost la aniversarea lui Torje, nu am fost cu Tamas in acel club. Nu am nici o treaba cu nimeni. Va jur ca nici nu am numarul lui Gabi. Eu sunt toata noaptea in acel club, nu e o gluma. Eu nu am fost niciodata la politie. Eu sunt un baiat simplu, nu am baut alcool si niciodata nu am fost la politie, asta ar trebui sa scrie presa din Romania. Eu vreau sa raman la Dinamo, nu am nici o problema cu conducerea. Daca sefii nu ma mai vor, foarte bine. Ne vom spune la revedere",

 

Anunț de la ministrul Sănătății. Când, unde și câte teste Covid-19 se vor face
BRAT