Liga 1

FOTO DOLIU in fotbalul romanesc! ADIO, Nae Manea! Peste 200 de persoane si-au luat adio de la legenda Rapidului!

Fotbalul romanesc plange! Nae Manea a fost inmormantat azi la cimitirul Straulesti 2. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 18 Decembrie 2014, 17:08
Data actualizarii: Joi 18 Decembrie 2014, 21:01

Fostul jucator, antrenor si presedinte al FC Rapid, Nicolae Manea, care a decedat la varsta de 60 de ani, a fost inmormantat, joi, la Cimitirul Straulesti 2, in prezenta a aproximativ 200 de persoane, la funeralii participand fosti si actuali fotbalisti, dar si suporteri giulesteni.

La slujba de inmormantare, care a avut loc la Biserica Sfanta Vineri-Noua din Bucuresti, au asistat mai multi oameni de fotbal printre care Gheorghe Hagi, Gino Iorgulescu, Anghel Iordanescu, Daniel Isaila, Ilie Balaci, Valeriu Argaseala, Vlad Munteanu, Daniel Prodan, Dumitru Mihalache, Mihai Stoichita, Florin Bratu, Adalbert Kassai, Florin Halagian, Vasile Avram, Narcis Raducan, Florin Prunea, Ion Manu, Danut Perja, Renzo Rossi, Nicolae Stanciu, Fane tara, Rica Raducanu si Ioan Goanta.

De asemenea, au adus un ultim omagiu fostului fotbalist si secretarul de stat in MTS, Carmen Tocala, fosta gimnasta Monica Rosu, si artistii Romica tociu, Adrian Enache, Andrei si Kamara de la formatia Alb si Negru.

Jucatorii Alexandru Coman, Valentin Balint, Andrei Ciolacu, Daniel Niculae si Gabriel Tamas au participat la ceremonia de inhumare, la fel ca fostul actionar al FC Rapid Nicolae Cristescu si politicianul Corneliu Vadim Tudor.

in drumul spre cimitir, cortegiul funerar a oprit in fata Stadionului Giulesti-Valentin Stanescu, unde cateva sute de fani au aplaudat si au scandat numele fostului atacant rapidist.

Nicolae Manea a incetat din viata, luni dimineata, la varsta de 60 de ani, dupa ce in luna septembrie fusese diagnosticat cu cancer la ficat.

Nascut la 11 martie 1954, Manea si-a inceput cariera la Rapid, formatie pentru care a evoluat 13 ani. De altfel, ca jucator a activat doar la alte doua echipe, la Steaua pentru o scurta perioada de timp si la Gloria Bistrita in finalul carierei.

Ca antrenor a condus formatiile Drobeta-Turnu Severin, Unirea Dej, FC Bihor Oradea, Rapid, Ceahlaul Piatra Neamt, reprezentativa U21 a Romaniei, FC Brasov, Gloria Bistrita si Corona Brasov.

Pana in luna septembrie a acestui an, Nicolae Manea a ocupat functia de presedinte al FC Rapid.

Sursa: Mediafax

Modifică setările cookies