Rapid s-a despartit de fostul presedinte, Ovidiu Burca! Conflictul cu Daniel Niculae, principalul motiv al plecarii

Rapid Daniel Niculae Liga 1 Ovidiu Burca Victor Angelescu Superliga Rapid s-a despartit de fostul presedinte, Ovidiu Burca! Conflictul cu Daniel Niculae, principalul motiv al plecarii
Alecu Mihai
Data publicarii: Miercuri 07 Iulie 2021, 19:41
Data actualizarii: Miercuri 07 Iulie 2021, 19:46

Clubul giulestean sufera modificari la nivel administrativ.

Revenirea lui Daniel Niculae la Rapid a insemnat in acelasi timp ca Ovidiu Burca avea zilele numarate la formatia giulesteana, cei doi avand o relatie deterioata dupa prima perioada in care Nico a fost alaturi de proiectul suporterilor.

Victor Angelescu, patronul clubului, a incercat o perioada mai lunga de timp sa-l convinga pe Daniel Niculae sa revina, insa acesta a refuzat mai mult timp, din cauza prezentei in organigrama formatiei a lui Andrei Nicolescu si Ovidiu Burca, iar in cele din urma omul cu banii a decis sa-i indeparteze pe cei doi pentru a-l convinge pe fostul atacant.

"Multumesc Rapidului! A fost o onoare si o mandrie imensa. Rapid va ramane pentru totdeauna in inima mea", a transmis Burca, cel care se alaturase proiectului alb-visiniilor in 2015. A fost, pe rand, presedinte, director tehnic la Academie, apoi antrenor la juniori.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!