Rapidistii sunt pusi pe fapte mari: "Mai vin 2-3 cu jucatori cu CV!" Ce spune patronul de posibilitatea de a juca pe noul Giulesti

Rapid Giulesti Liga 1 Transfer Victor Angelescu Superliga Rapidistii sunt pusi pe fapte mari: "Mai vin 2-3 cu jucatori cu CV!" Ce spune patronul de posibilitatea de a juca pe noul Giulesti
Alecu Mihai
Data publicarii: Marti 06 Iulie 2021, 20:17
Data actualizarii: Marti 06 Iulie 2021, 20:19

Rapid a revenit in Liga 1 dupa 6 ani de absenta.

Patronul giulestenilor, Victor Angelescu, a vorbit despre campania de achiztie a echipei si anunta ca mai sunt fotbalisti care vor mai veni. Acesta a vorbit si despre situatia care exista cu stadionul din Giulesti, pe care Rapid nu poate juca inca si exista zvonuri ca pana in 2022 nu va fi posibil acest lucru.

"Mai vin 2-3 jucatori, pe unii ii stiti, au un anume CV, nu ca Sapunaru, dar buni. Faptul ca am promovat, ca avem stadion nou, o echipa de traditie atrage multi jucatori, de aceea au venit Dragos Grigore, Junior Morais, Sapunaru nu mai trebuia convins. Sapunaru a venit sa ajute, e la final de cariera, Daniel Niculae are marele merit, dar e un gest extraordinar ca Sapunaru a venit sa ne ajute.

Nu stiu de unde aceasta polemica ca ar trebui sa jucam la Mioveni. Noi am trecut aceasta varianta inainte de a promova. Dar vom juca meciurile de pe teren propriu pe Arena Nationala, stadionul tine de Primaria Capitalei, am vorbit si vom juca acolo.

Realist vorbind, stadionul Giulesti nu va fi gata inainte de octombrie - noiembrie, dupa cum am vazut stadiul lucrarilor, nu cred ca mai devreme. Am putea juca 2-3 meciuri de acasa acolo anul acesta", a spus Victor Angelescu, pentru Digisport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!