Antonio Semedo Rapid Unirea Urziceni Liga 1

Rapid a gasit jucatorul cu care poate da lovitura in Europa! Vezi ce fost stelist poate ajunge in Giulesti in aceasta iarna:

Pentru ca nu au bani sa aduca jucatori mari in Giulesti, rapidistii cauta fotbalisti ieftini sau care au devenit liberi de contract.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 14 Decembrie 2010, 09:10
Data actualizarii: Marti 14 Decembrie 2010, 09:20

Rapid a pus ochii pe Antonio Semedo care isi va incheia contractul cu Unirea cat mai curand. In afara faptului ca Semedo va fi liber de contract si nici nu este un jucator foarte scump, un motiv in plus pentru giulesteni sa-l transfere pe atacantul de 31 de ani il reprezinta faptul ca fostul stelist le poate garanta rapidistilor cupele europene. Asta pentru ca, la toate echipele pentru care a evoluat, la Cluj, Steaua sau Urziceni, Semedo a dat randament in cupele europene, scrie ProSport.

Semedo a discutat deja cu conducerea Unirii si negociază zilele acestea conditiile despartirii de ialomiteni. Daca va renunta la o datorie pe care clubul o are fata de el, va deveni liber de contract. "Semedo este un jucator util, care ar putea sa ne ajute sa ne indeplinim obiectivul", spune antrenorul Rapidului, Marius Sumudica, care crede ca Semedo va fi un plus pentru giulesteni in retur. Totusi, rapidistii se bat cu o echipa din Cipru pentru Semedo, care ar vrea la semnatura o parte din suma la care renunta odata cu plecarea de la Urziceni, aproximativ 50.000 de euro!

 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies